Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4–1

Απίστευτη νίκη για τα Γλυκά Νερά με 4-1, που δεν έχει απόλυτη σχέση με την αγωνιστική πραγματικότητα! Βαριά ήττα του Πρωτέα, σ’ ένα παιχνίδι που προηγήθηκε 1-0 αλλά το αποτέλεσμα δεν δείχνει την δυναμικότητα των δύο ομάδων! Ήταν ένα ματς πολύ ωραίο για τους θεατές, με πολλή δύναμη κι από τις δύο πλευρές και σκορ …πλασματικό!
Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-1 στο 30′ με πέναλτυ που κέρδισε ο Μαμάκος και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Νωρίτερα (20’) ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο δοκάρι και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Πρωτέας έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Μαμάκο και τον Μούργο. Ακόμη, στο 4’ από κόρνερ του Καλιανιώτη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Τσούκα, ο Μπουτσάι πέτυχε γκολ, που δεν μέτρησε ως επιθετικό φάουλ.
Στο  β’ μέρος οι γηπεδούχοι με σταθερούς σε απόδοση τους Τσούκα και Αναστασάκη, έπαιξαν περισσότερο με τον φορμαρισμένο Γάσπαρη και τον γρήγορο Λουκή. Στο 66’ ο Κοσμάτος υπέπεσε σε πέναλτυ και είδε την 2η κίτρινη κάρτα (αποβολή). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτρουμάνος και ισοφάρισε 1-1. Στην αμέσως προηγούμενη του πέναλτυ φάση, ο Μαμάκος είχε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-2 με πλασέ, αλλά ο Τσούκας έσωσε την εστία του…
Αλλά και με 10 παίκτες ο Πρωτέας προσπάθησε να ισοφαρίσει, αποδεικνύοντας το «μέταλλο» της ομάδας, που θα συμπληρωθεί σύντομα με τον έμπειρο Φουτσίνι κι ένα επίσης εξαιρετικό Καμερουνέζο τερματοφύλακα.
Πάντως, τα Γλυκά Νερά πήραν πρωτοβουλίες και με τρομερή αγωνιστικότητα, βρήκαν ανοίγματα σε πολλούς χώρους και κατάφεραν να προηγηθούν 2-1 με σουτ του Παναγόπουλου στο 78’. Απ’ εκεί και πέρα, κάθε αντεπίθεση των γηπεδούχων ήταν και «μισό» γκολ! Έτσι, σημείωσαν τελικά σκορ θριάμβου, με κοντινά πλασέ του Λουκή (91’) και του Ρισβά (93’).
Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα οι διαιτητές Μανιώτης – Μήταρης, Ρούντος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος (46' Λάβδας), Θεοφάνους, Γιαννούλης, Αναστασάκης, Νάνος (73' Καλούδης), Λουκής, Ρισβάς, Παναγόπουλος (87' Θανατής), Κουτρουμάνος, Γάσπαρης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας (83' Κούλιμπης), Χύκα (58' Χαρίτος), Κοσμάτος, Λάζαρης, Μούργος (88' Τσούνης), Βασιλείου, Μπουτσάι, Ντίνος, Μαμάκος, Καλιανιώτης.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money