Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 31/8 – 1/9



ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ 5-4


Παλληνιακός – Νικολακάκης 5-4: Καλός φιλικός αγώνας, δυνατός, ανοιχτός, με πολλές φάσεις μπροστά στα τέρματα, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων. Σκόρερς του Παλληνιακού που προηγήθηκε 1-0, 3-1, 4-2 και τελικά νίκησε 5-4, ήταν ο Βασιλός με 3 τέρματα (στο 3’ με προβολή 1-0, στο 21’ μετά από πάσα του Μπερέτη 2-1 και στο 50’ μετά από ασίστ του Κοβάνη 4-2). Στο 29’ σε σέντρα του Μπερέτη, προ του Βασιλού, αμυντικός του Νικολακάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3-1). Στο 90’ ο Πανακούλιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Από πλευράς Νικολακάκη, που ισοφάρισε 1-1 και 4-4, κι έδειξε καλύτερα στοιχεία από εκείνα του φιλικού με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ισοφάρισε 1-1 στο 10’ ο Θεοδωρής με μακρινό σουτ και ο ίδιος πέτυχε με απευθείας φάουλ στο 33’ το 3-2 (σκορ ημιχρόνου). Το 4-3 πέτυχε στο 56’ με ωραίο διαγώνιο πλασέ ο Μοσεσβίλι και το 4-4 ο Πτερούντιος με κεφαλιά στο 60’.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας (46’ Βασιλόπουλος), Μπούρας (46’ Αλβανός), Κούσης (65’ Τσανακτσής), Μπλιάμπλιας (62’ Κοκκινάκης), Καλούδης, Δαραμούσκας (62’ Δημητρακάκης), Κούνας (70’ Μαργέλης), Μπερέτης, Κοβάνης (66’ Λάσσα), Σιάσιος (46’ Πανακούλιας), Βασιλός.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας, Τέρζιεφ, Φλούδας, Γκελόσι, Λαζαρίδης, Τσαπανίδης, Τσοπανάκος, Καβάσης, Μοσεσβίλι. Έπαιξαν ακόμη οι Πτερούντιος, Κωνσταντόπουλος, Μαστρογιάννης, Τσάτσας, Μουκάνης, Κοκκόλης.



Άρης Βούλας – Κεραυνός Κερατέας 2-0: Καλύτερος ο Άρης Βούλας, πέτυχε δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, και νίκησε τον μέτριο Κεραυνό. Σκόρερς οι Σιδηρόπουλος με απευθείας κτύπημα φάουλ και Παπαγεωργίου με σουτ.



Καλύβια – Μαρκό 0-0: Η Μαρκό έπαιξε στα Καλύβια το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, απέναντι στους γηπεδούχους που βρίσκονται ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ήταν το πρώτο φιλικό των Καλυβίων. Στο α’ ημίχρονο η Μαρκό έδειξε σαφώς πιο έτοιμη, υπερίσχυσε στο κέντρο και στις τελικές προσπάθειες για γκολ. Στο β’ μέρος και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αλλαγές, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Τα Καλύβια έδεσαν την άμυνα και το κέντρο τους, ισορροπώντας τον αγώνα.



Σταμάτα – Ωρωπός 2-1: Πολλούς νεαρούς παίκτες χρησιμοποίησε η Σταμάτα στο φιλικό που έδωσε με τον Ωρωπό στο γήπεδό της. Το ημίχρονο ήταν ισόπαλο 1-1 αφού το γκολ του Καμπέρη (1-0) ισοφάρισε με πέναλτυ ο Ωρωπός στο 43’. Το 2-1 πέτυχε ο Καλλέρης.



Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Χαλάνδρι 2-1: Το Χαλάνδρι είχε δοκάρι στο ισόπαλο 0-0 α’ ημίχρονο και προηγήθηκε με γκολ του Λουκά, μέχρι το 90’ οπότε ισοφάρισε ο Φώσκολος 1-1. Την νίκη στον Ολυμπιακό έδωσε στο 92’ ο Σουσούνης.



Μάχη Μαραθώνος – Παμπαιανικός 2-1: Είχε την υπεροχή αλλά δεν ικανοποίησε η Μάχη στο νικηφόρο φιλικό 2-1 επί του αρκετά καλού Παμπαιανικού, που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας του. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 20’ και ο Κληρονόμος ισοφάρισε στο 30’, διαμορφώνοντας το 1-1 στο ημίχρονο. Το 2-1 σημείωσε ο Νταής στο 65’.  



Δόξα Κορωπίου – Λαυρεωτική 4-2: Προβάδισμα στο σκορ είχε συνεχώς η Δόξα (1-0, 2-1, 4-2) που έπαιξε καλύτερα από τα προηγούμενα φιλικά. Η Λαυρεωτική έδειξε στοιχεία μιας καλής, δυνατής ομάδας. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Σκαβάρας 1-0, Κ. Παπαδόπουλος με πέναλτυ 1-1, Γκαβασιάδης με πέναλτυ 2-1 (σκορ ημιχρόνου), Ασλάνι 2-2, Βάρδας 3-2, Γκαβασιάδης 4-2.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money