Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–2



Φάση που εξελίχθηκε σε γκολ του Εθνικού, το οποίο ακυρώθηκε για οφ-σάιντ. Φαίνεται ανύπαρκτο! 


Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο Εθνικός, περιορίσθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τον μαχητικό και πιο έμπειρο Νικηφόρο. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ με πλασσέ του Ζούρου, σε κάθετη μπαλλιά. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έγινε μια ακόμη καλή φάση, στο 40’, που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ρερρέ ο Φυτιλής αλλά πλάσσαρε άουτ!
Ο Νικηφόρος αντέδρασε στο β’ ημίχρονο και με φάσεις από «στημένα» κτυπήματα, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να γυρίσει το ματς! Είχε δύο καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Παπαβασιλείου και στο 60’ έκανε το 1-1 με προβολή ο Χατζηπαναγιώτης. Το 1-2 σημείωσε με κεφαλιά από κοντά ο Παπαβασιλείου (73’).
Στο 76’ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ζιάγκου για οφ-σάιντ και στο 78’ χέρι εντός περιοχής του Χατζηπαναγιώτη, πέρασε απαρατήρητο από τους διαιτητές. Η ισοφάριση (2-2) προέκυψε στο 82’ με σουτ εκτός περιοχής του Μαγγίνα αλλά στο 90’ νέο –πιο εμφανές- χέρι του Τσιαμπά στην περιοχή, δεν απέφερε πέναλτυ στον Εθνικό, που διαμαρτυρήθηκε.
Οι φιλοξενούμενοι στο τέλος ένιωσαν απογοήτευση για τους χαμένους βαθμούς, θεωρώντας ότι αδικούνται από το αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία της Ελ. Αντωνίου. Με λάθη οι βοηθοί Β. Τζαφόλιας και Ντόστης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Αηδόνης, Κοκκίνη, Χατζόπουλος, Ελευθερίου, Κωσταντόπουλος (68' Αγκαλίου), Κότσι, Μαγγίνας, Φυτιλής (52' Ζιάγκος).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Ρερρές, Τσουκαλάς, Καραΐνδρος, Χατζηπαναγιώτης, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Σταύρακας, Δ. Πελέκης (75' Αγγελής), Στυλιανού (73' Σαμπλέβσκι), Τσικριτέας, Καγιάς (59' Τσιαμπάς).
* Στην απόκτηση δύο ελεύθερων παικτών προχώρησε ο Νικηφόρος. Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money