Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0





Ο Κεραυνός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και η φιλοξενούμενη Σταμάτα κράτησε τον έλεγχο της μπάλλας σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Πάντως, οι γηπεδούχοι με την εμπειρία και την εκμετάλλευση της έδρας, νίκησαν 2-0 με δύο τέρματα που σημειώθηκαν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα!
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα, κι έκαναν λάθη στην τελική προσπάθεια… Συγκεκριμένα αναφέρονται σε εξαιρετικές ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο 5λεπτο του παιχνιδιού, με πρωταγωνιστές τους Μπερμπάντη, Καμπέρη. Επίσης, σε κεφαλιά του Πέππα, από καλή θέση στο 30’, που δεν βρήκε στόχο.
Αμέσως μετά, ο καλύτερος παίκτης του Κεραυνού, ο Πρίφτης, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).
Ο Πέππας απεβλήθη στο 36’ με 2η κίτρινη κάρτα, όταν υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Κοντογιάννη, ο οποίος το εκτέλεσε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πετράκης!
Στο β’ ημίχρονο πάλι η Σταμάτα (με 10 παίκτες) πίεσε κι έδειξε «τα δόντια» της στον Κεραυνό, που έπαιζε με οργανωτή τον έμπειρο Ανδρεάδη. Έτσι, κατάφερε να σημειώσει το 2-0 στο 81' με πλασέ του Γ. Ρώμα, ύστερα από κτύπημα κόρνερ. Το ματς είχε πλέον κριθεί…
Ο Κεραυνός δεν είχε στη σύνθεσή του τον Αναγνώστου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά ο Ανδρεάδης καλύπτει άνετα τα όποια κενά. Η ομάδα βασίζεται στην περυσινή της πρακτική, της ομαδικής προσφοράς και στοχεύει σε κάτι καλύτερο από την περυσινή της τελική κατάταξη...
Καλοί οι διαιτητές: Δραγάτης – Χόικας, Γρ. Λάμπρος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης, Λιούμης, Κατσίκης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης (80' Δ. Ρώμας), Κάτσικας (55' Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Ευφραιμίδης (70' Σταμάτης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου (67' Γρηγοράτος), Μαυρίδης, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Καλογήρου, Μπερμπάντης (67' Μπενετάτος), Χρ. Τσεβάς, Καμπέρης (46' Μπόρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money