Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0



Σχεδόν κανείς δεν περίμενε τόσο δυνατή την ομάδα του Κορωπίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Ακόμη και οι φανατικοί φίλοι της αιφνιδιάσθηκαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, που είδαν μια ομάδα γεμάτη διάθεση για παιχνίδι και διεκδίκηση της νίκης, να επιβάλλεται αγωνιστικά στην έμπειρη αντίπαλό της, την Μάχη Μαραθώνος, και μέσα σε 15’ λεπτά να σημειώνει δύο τέρματα, που εδραίωσαν τελικά την νίκη της!
Τα γκολ του Χαρίση στο 10’ για το 1-0 και του Καραΐνδρου στο 15’ για το 2-0, προήλθαν από πανομοιότυπες φάσεις και σέντρες από πλάγια, που αξιοποίησαν με ανάλογα πλασέ οι σκόρερς.
Μετά την έκπληξη και το εις βάρος της σκορ, η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες για να μειώσει την διαφορά αλλά δεν τα κατάφερε. Πιο δυνατά μπήκε η Μάχη στο β’ ημίχρονο αλλά και πάλι χωρίς τελική προσπάθεια ενώ το Κορωπί έκανε αντεπιθέσεις και απείλησε περισσότερο με τους επιθετικούς του.
Επαινετή ήταν η απόδοση του Δημήτρη Μίχα, που καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του της Μάχης. Προς το τέλος της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κοντινή κεφαλιά, «μισό» γκολ, που όμως απέκρουσε ο Ιντζόγλου…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Χριστοδούλου, Ντόστης.
ΚΟΡΩΠΙ: Ιντζόγλου, Ζορμπάς, Μουτάφης, Πριονίδης, Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου (85' Θανόπουλος), Κάρο, Καραϊνδρος, Μινάι (56' Γκουνέλας), Χαρίσης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας (46' Τσέλα), Κοροβέσης (51' Μπούκουρι), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Κορακοζίδης, Νταής, Σένε (68' Χατζηπέτρος), Μίχας, Χατζηλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money