Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–0



Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Μάχης-Παλληνιακού


















Μέτριο παιχνίδι με νικήτρια την Μάχη (1-0) έγινε στον Μαραθώνα. Ο Παλληνιακός είχε πολύ λίγες καλές στιγμές. Το α’ ημίχρονο δεν βλεπόταν! Παρ’ όλα αυτά στο 25’ έγινε πέναλτυ στον Καραλή (ανατροπή εντός περιοχής) αλλά δεν δόθηκε. Επίσης, στο 30’ ο Κούσης φάνηκε πολύ τυχερός που δεν είδε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή, που του χαρίσθηκε! Η Μάχη διαμαρτυρήθηκε έντονα και για τις δύο περιπτώσεις…
Μια καλή στιγμή είχε και ο Παλληνιακός στο 11′, όταν ο Σιάσιος εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσαν οι αμυντικοί της Μάχης και στο ρημπάουντ ο Καλούδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ. 
Στο β’ μέρος οι ομάδες εμφανίσθηκαν κάπως βελτιωμένες αλλά και πάλι οι φάσεις μπροστά στα τέρματα ήταν λίγες. Τελικά, στο 74’ σε κτύπημα φάουλ του Μίχα, πετάχθηκε ο Χατζηλίας κάνοντας φάουλ στον Χριστοφιλέα, η μπάλλα πέρασε στον Σωτηριάδη, που την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίκτυα για το 1-0!


Στο ματς επικράτησε η δύναμη, τα νεύρα και τα λάθη. Δυνατά μαρκαρίσματα, λάθος μεταβιβάσεις, εγκλωβισμένοι επιθετικοί. Λίγο καλύτερη η Μάχη. Οι φιλοξενούμενοι δεν πάτησαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Συμβιβαστικός ο διαιτητής Δουλγεράκης (αντικατέστησε τον Μαλαμά, που είχε έκτακτο επαγγελματικό κώλυμα), δεν ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένος για παιχνίδι Α’ κατηγορίας. Λάθη επιμερίζονται και στους βοηθούς Κάλλη, Γουργιώτη.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (73' Αλ. Κοροβέσης), Νταής, Χατζηλίας (90' Κληρονόμος), Μίχας, Μπούκουρι (46' Σένε).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (65' Δαραμούσκας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money