Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

MILAN JUNIOR CAMP – GREECE 2013


Το Milan Junior Camp – Greece 2013 το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς για παιδιά από 6 έως 16 ετών, είναι εδώ! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό παγκοσμίως και η Ελλάδα το υποδέχεται, φέτος για δεύτερη φορά, στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας 1-7/7/2013 και για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη 1-7/9/2013. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιβεβαιώσουν σύντομα την συμμετοχή τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και όπως επανειλημμένως έχουμε δηλώσει, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 16 ετών έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πιο επιτυχημένο camp παγκοσμίως, έχοντας δίπλα τους επαγγελματίες Ιταλούς προπονητές και παίκτες της MILAN, που σε συνεργασία με καταξιωμένους Έλληνες προπονητές, θα τους διδάξουν τα μυστικά του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν μια σειρά από αθλητικό υλικό της ADIDAS με τα χρώματα της MILAN και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την MILAN.
Όσα παιδιά διακριθούν, θα έχουν την τύχη να στελεχώσουν τις ακαδημίες της Milan και οι καλύτεροι αθλητές θα βραβευτούν με ένα ταξίδι στο Μιλάνο όπου  θα δοκιμαστούν από τους υπευθύνους των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της “Milan Junior Camp Day”. Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή όπου οι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, παίρνουν μέρος σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο Μιλάνο.
Κατά την διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την αξέχαστη ευκαιρία να παίξουν σε ένα διεθνές φιλικό τουρνουά και να δουν την Μίλαν να παίζει στο περίφημο San Siro Stadium. Όσοι διακριθούν θα στελεχώσουν τα τμήματα της 7 φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης και θα ασχοληθούν πλέον... επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο!
Τα camp της  MILAN διεξάγονται σε πάνω από 40 χώρες και συμμετέχουν ετησίως 160.000 παιδιά που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία αθλητικών ποδοσφαιρικών διακοπών με γνώμονα την εκπαιδευτική συμφιλίωση και την υγιεινή διασκέδαση.
* Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε την προκήρυξη ή την αίτηση συμμετοχής στο camp, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 26210-42190 και 697.9692998, στο email: milanjuniorcampgreece@gmail.com και στο site του camp http://milan-junior-camp-greece.webnode.gr/. Επίσης μπορείτε να κάνετε like στην καινούργια μας σελίδα στο Facebook  https://www.facebook.com/MilanJuniorCampGreece και Follow στην σελίδα μας στο Twitter https://twitter.com/MJC GREECE 2013 για να ενημερώνεστε για τα νέα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money