Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ



Την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ κατηγορία και την άνοδό του στην Β’, πανηγύρισε ο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου, την Κυριακή 9/6 στο γήπεδό του, με την «συμπαράσταση» της γειτονικής ομάδας του Καπανδριτίου, με την οποία έπαιξε αγώνα επίδειξης (νίκησε 1-0 το Καπανδρίτι με γκολ του Μελιρά). Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ντόστης, Γ. Βεντούρας και Βασιλάκος.

Οι φίλοι της ομάδας του Πολυδενδρίου, ένα χωριό που δεν έχει μεγάλο πληθυσμό αλλά κατορθώνει να συντηρεί ομάδες ανδρών και υποδομών με ντόπιους παίκτες, χειροκρότησαν με μεγάλη αγάπη τους παίκτες της ομάδας όταν σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή, αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικοί φίλαθλοι και προσφέρουν «το είναι τους» για τον αθλητισμό.

Την ΕΠΣΑΝΑ εκπροσώπησαν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Δημήτρης Βελτανιώτης και ο Γιώργος Φλαμπούρης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Σούλος ενώ παρευρέθη και ο επίτιμος πρόεδρος Στέφανος Βακιρτζής. Ο κ. Φλαμπούρης και ο τοπικός αντιδήμαρχος του Δήμου Ωρωπού κ. Σωτήρχος, έκαναν τις απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων και του κυπέλλου, υπό τα βλέμματα (που έλαμπαν από περηφάνια) των κ.κ. Βαγγέλη Παρδάλη (προέδρου) και Τάκη Καλλή (γενικού αρχηγού), οι οποίοι υπέφεραν τα πάνδεινα την περίοδο που έληξε, για να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις των ομάδων του συλλόγου. Είναι πράγματι αξιέπαινοι για τις προσπάθειές τους και χρειάζονται την βοήθεια όλων των φίλων του ποδοσφαίρου του Πολυδενδρίου, για να τα καταφέρουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην Β’ κατηγορία! 












1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΥΡΕ ΑΕΤΕ Κ ΣΤΗΝ Α ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money