Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ



Την ετήσια εκδήλωση ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων υποδομής, οργάνωσε η διοίκηση των Γλυκών Νερών την Παρασκευή 7/6. Την παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλοι των νέων παικτών της ομάδας. Η τελετή λήξης της αθλητικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Γλυκών Νερών.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο Άρη Σκρέκη και άλλοι παράγοντες της ομάδας, βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο β’ αντιπρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου έκανε τον πρώτο χαιρετισμό και ακολούθησε ο πρόεδρος κ. Σκρέκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους προς την ομάδα των Γλυκών Νερών, υποσχόμενος την ποιοτική βελτίωση των τμημάτων υποδομής. Κάλεσε, μάλιστα τον παρόντα πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργο Παπαμακάριο, να πάρει τον λόγο και να μιλήσει στους παίκτες και του γονείς τους.

Πράγματι, ο κ. Παπαμακάριος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά και τους γονείς τους, για καλή εξέλιξη και προσπάθεια της Ένωσης να αναβαθμίσει τα πρωταθλήματα υποδομών.

Ακολούθως, ο πρώην δήμαρχος Γλυκών Νερών Λάμπρος Κασαγιάννης, μίλησε στα παιδιά και τους γονείς, με την ιδιότητα του μέλους του συλλόγου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν με τα χρώματα του Α.Ο. Γλυκών Νερών στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Τις απονομές έκαναν οι Γιώργος Δρούγκας α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου β’ αντιπρόεδρος, Σάκης Κολάτος γεν. γραμματέας, Γιώργος Κότσιρας ταμίας, Νάσος Βαϊόπουλος μέλος Δ.Σ., με την βοήθεια αρκετών ακόμη επισήμων και παραγόντων της ομάδας. 
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας νέων κ. Αρμενιάκος, απένειμε τιμητικά στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σκρέκη αναμνηστικό κύπελλο για την προσφορά του στις προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών λειτουργία των ομάδων του. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ για τα παιδιά και τους γονείς τους. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money