Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΚΟ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ



Με νέο προπονητή τον Κώστα Καραβίδα, θα ανοίξει την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Μαρκό. 
Πρόσφατα λύθηκε η συνεργασία με τον Τάκη Τριανταφυλλάκο και τον Γιάννη Μαντάλα, που είχαν αντίστοιχα την ευθύνη της ανδρικής ομάδας και των υποδομών του συλλόγου. Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Τριανταφυλλάκος ανέλαβε ήδη την τεχνική ηγεσία ομάδας της Πάρου.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι συμφωνήθηκε και θα ανακοινωθεί σύντομα η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού Αρουέλ Μουσαράι, που αγωνίσθηκε στον Γέρακα την περίοδο που έληξε.
Η νέα υπό τον Νίκο Κορωνιά (πρώην πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Μαρκό) διοίκηση, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, υπογραμμίζει: 
«Τις προηγούμενες ημέρες λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τους δύο προπονητές, τον Δημήτρη Τριανταφυλλάκο της ανδρικής ομάδας και τον Γιάννη Μαντάλα, προπονητή των ακαδημιών.
Ευχαριστούμε δημόσια αυτούς τους δύο φίλους, που στήριξαν την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, αντιμετωπίζοντας μυριάδες προβλήματα και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία τους.
Με τον Γιάννη και τον Τάκη, θέσαμε τις βάσεις για ένα υγιές και σοβαρό μέλλον. Και οι επόμενες χρονιές θα το αποδείξουν αυτό.
Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της, προκειμένου με σοβαρότητα και αξιοπιστία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, σε μία εποχή που οι δυσκολίες της καθημερινότητας έχουν αναγκάσει πολλούς συλλόγους να υποβαθμίσουν ή ακόμη και να αναστείλουν το έργο τους.
Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι επαφές για τους προπονητές των ακαδημιών, οι οποίοι λόγω του μεγάλου αριθμού των αθλητών, την νέα χρονιά θα είναι δύο ή τρεις, ενώ στην ανδρική ομάδα προπονητής θα είναι ο Κώστας Καραβίδας, ο οποίος έχει δείξει έμπρακτα και την αγάπη για την ομάδα, αλλά και τις ικανότητες του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money