Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ: ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




Η Θύελλα Ραφήνας δίνει αύριο (Κυριακή) το απόγευμα (ώρα 5 μ.μ.) στο γήπεδό της τον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα μπαράζ στο πλαίσιο του 11ου ομίλου για άνοδο στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία, με αντίπαλο τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κορινθίας ΠΑΟ Λουτρακίου. Οι παίκτες της είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα και διαθέτουν την απαραίτητη ψυχολογία για να νικήσουν ή στην χειρότερη περίπτωση να φέρουν ισοπαλία.

Όλοι οι παράγοντες της Θύελλας αγωνιούν γι’ αυτό το παιγνίδι, λόγω της κρισιμότητάς του. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπάμπης Μπίλλιος, τόνισε σχετικά: «Το γήπεδό μας αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά την Κυριακή, γιατί οι παίκτες μας επιζητούν την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Πρόκειται για ματς ψυχολογίας και η Θύελλα είναι έτοιμη να πάρει το εισιτήριο για την Γ’ εθνική! Ακούγεται σαν υλοποίηση ενός ονείρου… Πάμε όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία να το πραγματοποιήσουμε. Να έλθουν όλοι, να συμπαρασταθούν στα παιδιά».

Επίσης, ο προπονητής Βλάσης Χατζηαναστασίου, αναγνωρίζει με ψυχραιμία ότι «εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι». Και προσθέτει: «Πάμε για τη νίκη αλλά επειδή μπάλλα είναι και …γυρίζει, δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή επανάπαυση… Οι 3 βαθμοί διαφοράς δεν σημαίνουν οπωσδήποτε και την άνετη επικράτησή μας. Πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουμε την καλή φυσική μας κατάσταση και στη συνέχεια να επιβάλλουμε την πεποίθησή μας ότι είμαστε καλύτεροι. Η άνοδος περνάει από τα πόδια των παικτών και περιμένουμε την ολόθερμη βοήθεια του φιλάθλου κόσμου της Ραφήνας».


Το Λουτράκι
Τα παιχνίδια με τον Άτταλο Ν. Περάμου άφησαν βαθιές πληγές στην ομάδα του Λουτρακίου, αφού έχασε δύο από τα βασικότερα στελέχη της. Στον αγώνα του α’ γύρου στη Νέα Πέραμο, ήταν ο Σωκράτης Πέτρου που υπέστη ρήξη μηνίσκου και στον επαναληπτικό αγώνα του Θωδείου σταδίου, υπέστη ρήξη τένοντα του αγκώνα ο Δημήτρης Χρυσαφίδης (έμπειρος επιθετικός με 37 συμμετοχές και 23 γκολ εφέτος)! Τα πλάνα του προπονητή Νίκου Μεσολόγγη παραμένουν άγνωστα, καθώς αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η σπουδαιότητα του αγώνα έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στις τάξεις και των δύο ομάδων. Η ομάδα του Λουτρακίου έχει ναυλώσει τέσσερα λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους τους. Υπολογίζεται ότι 300 και πλέον φίλοι των φιλοξενουμένων θα παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση.


Ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς από τον Βόλο, που ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα, ήταν διαιτητής και στο πρόσφατο μπαράζ Εθνικού – Χαραυγιακού 1-3. Βοηθοί του είναι ο Κώστας Πετρόπουλος και ο Χρήστος Τσιγγινές, όλοι της Ένωσης Θεσσαλίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο Σταύρος Φλώτσιος, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Βοιωτίας.


* Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατακύρωσε τον αγώνα της 26/5 Θύελλας – Φοίβου, με τέρματα 3-0 υπέρ της Θύελλας και βαθμούς τρεις έναντι μηδενός του Φοίβου. Επίσης, αφαίρεσε δύο βαθμούς από την βαθμολογία του Φοίβου, σε βάρος του οποίου επέβαλε πρόστιμο εκατό ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money