Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΡΟΥΣΣΗΣ!




Προφορικά στον πρόεδρο Γιώργο Παπαμακάριο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, ο γιατρός Ξενοφών Ρούσσης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 5/6. Την γραπτή του παραίτηση θα την υποβάλλει την Πέμπτη 6/6. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Ρούσσης δήλωσε φόρτο εργασίας και «κουρασμένος» από την συνεχιζόμενη φιλολογία περί της συμπεριφοράς του στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Ανατολικής Αττικής. 
Στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των μελών της διοίκησης, αφού απεχώρησε ο Ξ. Ρούσσης χαρακτηρίζοντας την παραίτησή του ως αμετάκλητη, υπήρξαν ήρεμες αλλά και οξύτατες αντιπαραθέσεις, που έφθασαν μέχρι την πολύ έντονη προσωπική διαμάχη των κ.κ. Αποστολίδη και Νικολάου (παραλίγο να πιαστούν στα χέρια).
Εν πάσει περιπτώσει, μετά την συνεδρίαση αργά το βράδυ, σε τραπέζι που παρέθεσε στα μέλη του Δ.Σ. ο Γ. Φλαμπούρης στην Αρτέμιδα και παρευρέθησαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, τα πνεύματα ηρέμησαν, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο παρών Ξενοφών Ρούσσης, αποχαιρέτισε τους μέχρι τότε συναδέλφους του, μέλη της διοίκησης. 
Η παραίτηση του κ. Ρούσση δεν αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, δεδομένου ότι αποχωρεί από την διοίκηση της ΄Ενωσης ένας επιστήμονας και έμπειρος παράγοντας του ποδοσφαίρου. Είναι κρίμα για την προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου και της οργανωτικής δομής του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, η παραίτηση του κ. Ρούσση. 
Την θέση του Ξ. Ρούσση στο διοικητικό συμβούλιο, θα καταλάβει ο πρώτος εκλεγείς αναπληρωματικός σύμβουλος Γιώργος Πέππας, πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Σταμάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money