Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ!




Πανηγυρίζει και ο Πρωτέας για την άνοδο της Θύελλας στην Γ’ εθνική κατηγορία αφού προβιβάζεται στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, όντας η τρίτη ομάδα της τελικής κατάταξης της Β’ κατηγορίας και σύμφωνα με την προκήρυξη, παίρνει την θέση της πρωταθλήτριας που προβιβάζεται σε ανώτερη κατηγορία…
Ο γενικός αρχηγός του Πρωτέα κ. Νίκος Γιαννόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια στην Θύελλα, η οποία είχε την καλύτερη ομάδα και δίκαια ανέβηκε. Ευχαριστώ από την πλευρά μου όλους τους παίκτες της ομάδας του Πρωτέα για την επιτυχία τους. Μια επιτυχία που ήλθε μέσα από προβλήματα και αμφισβήτηση, αλλά στο τέλος οι προσπάθειες διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας δικαιώθηκαν! 
Συγχαρητήρια και σε όλα τα μέλη της διοίκησης που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα. Πιστεύω ότι άμεσα πρέπει να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό του νέου πρωταθλήματος και σύντομα να γιορτάσουμε το γεγονός της ανόδου με μια εκδήλωση στο θεατράκι της Παλαιάς Φωκαίας».
Ο Πρωτέας δεν διέθετε πολυτελή σύνθεση παικτών και με προπονητή-παίκτη τον Ηλία Λάζαρη, είχε βασικό στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην Β’ κατηγορία. Όμως, στην διάρκεια του πρωταθλήματος εμφάνισε αρετές και «μέταλλο» καλής ομάδας, ιδιότητες που βοήθησαν τον Πρωτέα να ξεπεράσει τις δυσκολίες ενός απαιτητικού πρωταθλήματος και να τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του. Στους αγώνες κατάταξης επικράτησε δύο φορές του Κρυονερίου, που τερμάτισε δεύτερο στον άλλο όμιλο. Νίκησε γηπεδούχος 3-0 και εκτός έδρας 1-0. Έτσι, εξασφάλισε την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης στην Β’ κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money