Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ



Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ εθνικής κατηγορίας Μιχάλης Τζανόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, συνέστησε στις ομάδες που θα μετάσχουν στη νέα Γ’ εθνική να μην βιαστούν και προχωρήσουν σε μεταγραφές, πριν οριστικοποιηθούν οι όροι του πρωταθλήματος. Δηλαδή να μην αποκτήσουν ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας από αυτές που θα ισχύσουν και να περιμένουν να δουν σε πιο όμιλο θα ενταχθούν.
Επίσης, ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με πρόταση της Επιτροπής του προς το Δ.Σ. της ΕΠΟ, οι οκτώ ομάδες της Κρήτης θα αποτελέσουν τον ένα από τους 6 ομίλους, που θα συμπληρωθεί από 8 ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά, κατόπιν κληρώσεως.
Οι υπόλοιπες 16 ομάδες της Αττικής, θα συγκροτήσουν ένα άλλο όμιλο ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα μετακινήσεων. Φυσικά οι εισηγήσεις αυτές υπόκεινται στην επικύρωση από το Δ.Σ. και την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, εντός του Ιουνίου (28/6).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Κυρίως στον όμιλο που θα συμμετέχει η ΑΕΚ μην ξοδέψετε χρήμα για ακριβές μεταγραφές διότι θα πάνε άδικα τα χρήματα εαν θελήσετε να κάνετε πρωταθλητισμό.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money