Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΑΓΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑΣ


Δεν φαίνεται να έχει συνέχεια η προσπάθεια για συνένωση των ομάδων της Ραφήνας... Η συζήτηση για το εγχείρημα της ένωσης των δύο σε ένα σύλλογο, με την ονομασία Α.Ε. Ραφήνας, άρχισε μετά από δήλωση του πρώην δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Κεχαγιόγλου, ο οποίος είχε αναφερθεί στο θέμα, λέγοντας: «Κατά την άποψή μου και με τα τρέχοντα πληθυσμιακά κριτήρια, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες είναι πολλές για την Ραφήνα».
Σήμερα, που οι δύο ομάδες Τριγλία και Θύελλα, κατάφεραν το σπάνιο φαινόμενο -για μια πόλη 20.000 κατοίκων- να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, δημιουργήθηκε η αδήριτη ανάγκη για καλύτερες αθλητικές υποδομές.
Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, αποτελεί πρόκληση η ύπαρξη δύο τόσο επιτυχημένων ομάδων στην ίδια πόλη!
Όμως η προσπάθεια για διάλογο μεταξύ των δύο ομάδων, της Τριγλίας και της Θύελλας Διασταύρωσης, έμεινε –επί της ουσίας- στα χαρτιά, καθώς οι παράγοντες της Τριγλίας είδαν με καλό μάτι την πρόταση αλλά οι παράγοντες της Θύελλας απέφυγαν με «κομψό» τρόπο να πάρουν θέση στο θέμα, προτάσσοντας την δικαιολογία ότι προέχει σήμερα η οργάνωση του συλλόγου (δεδομένου ότι χρειάζεται αρκετή προετοιμασία) για την συμμετοχή του στο νέο μεγάλο πρωτάθλημα.
Πάντως, η Ραφήνα χαίρεται ιδιαίτερα για την άνοδο και των δύο ομάδων της στην Γ’ εθνική. Ο δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε σχετικά: «Νοιώθω προσωπικά υπερήφανος, που και οι δύο ομάδες μας θα παίξουν στην Γ’ εθνική για πρώτη φορά. Δίκαιη και πανάξια ήταν η άνοδος και των δύο»!

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Α ΡΕ .......... ΕΣΕΙΣ Η ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ Κ ΟΙ ΚΟΡΩΠΙΩΤΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΧΗ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money