Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Γ. ΦΑΜΕΛΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ


Ο Κυανός Αστέρας Βάρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Φαμέλη, ως γενικού διευθυντή της ομαδας. Ο 46χρονος Γιώργος Φαμέλης θα βοηθήσει με την εμπειρία του στην οργάνωση της ανδρικής ομάδας του Αστέρα και στην ακόμη καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου. Η επιλογή του έγινε με κριτήρια την αξία, την προσωπικότητα, το ήθος του και την γνώση της συγκεκριμένης ομάδας, δεδομένου ότι ο κ. Φαμέλης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε ομάδες και είναι κάτοικος της περιοχής.
Ως ποδοσφαιριστής, ο Γιώργος Φαμέλης άρχισε την καριέρα του από τον Α.Ο. Βουλιαγμένης και το 1988 πήγε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε πρωταθλήματα στις αρχές της δεκαετίας του '90. Το 1993-94 αγωνίσθηκε στον Πανιώνιο και στο τέλος της καριέρας του έπαιξε στον Παναιτωλικό, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στην Β’ εθνική κατηγορία το 1995-96.
Μέχρι πέρυσι ο κ. Φαμέλης εργαζόταν στον Πανιώνιο, ως ανιχνευτής ταλέντων (σκάουτερ) με μεγάλη επιτυχία. Εργάσθηκε ακόμη και στην Εθνική ομάδα, ως συνεργάτης του κ. Σαντος και προπονητής εθνικών ομάδων υποδομών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money