Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



Ύστερα από απουσία ενός έτους, η καλή διαιτητής Ελένη Αντωνίου εμφανίσθηκε και συμμετείχε μαζί με 9 ακόμη συναδέλφους της από την Ανατολική Αττική, στα σεμινάρια αξιολόγησης διαιτητών για την περίοδο 2013-2014, που πραγματοποιήθηκαν στην Ερέτρια Ευβοίας το διήμερο 10-11/6.
Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ (ούτε καν ένα τηλεφώνημα στον πολύ γνωστό της αρχιδιαιτητή κ. Ηλία Ντάφλο), η κ. Αντωνίου επανήλθε στην ενεργό δράση, επιδιώκοντας την επανένταξή της στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών. Είχε αποσυρθεί πέρυσι τέτοια εποχή λόγω εγκυμοσύνης, κι επιστρέφει ως μητέρα! Τα μέλη της ΚΕΔ δέχθηκαν την συμμετοχή της στα σεμινάρια με ικανοποίηση, δεδομένου ότι πέρυσι η Ελένη Αντωνίου ήταν πολύ κοντά στην ένταξή της στον πίνακα διεθνών γυναικών διαιτητών.
Στα σεμινάρια για διαιτητές Γ’ και Δ’ εθνικής, έλαβαν μέρος από την ΕΠΣΑΝΑ οι Μιχάλης Μαλαμάς, Γιάννης Παπάζογλου, Ανδρέας Βλάχος, Γιώργος Κάντζος, Αλέξανδρος Δραγάτης, Γιώργος Καπόγλης, Χρήστος Βάκκας, Δημήτρης Μανιώτης και Θοδωρής Γουρνιάς.

* Στο μεταξύ, ο υποψήφιος βοηθός Α’ εθνικής κατηγορίας από την Ανατολική Αττική Δημήτρης Τζαφόλιας, ήταν βοηθός διαιτητής στον 20ό τελικό του πρωταθλήματος Αστυνομικών Υπηρεσιών, που πραγματοποιήθηκε στις 5/6 στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στην ίδια εκδήλωση βράβευσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργο Καραμελίδη, τον αναπληρωτή πρόεδρο Θανάση Μπριάκο και τα μέλη της ΚΕΔ Γιώργο Δούρο, Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα. Διαιτητές του τελικού ήταν οι Χρ. Μανούρας, Δ. Τζαφόλιας, Νικ. Μανούρας και 4ος ο Μαν. Γρίμμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money