Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΓΙΑΡΕΝΗ ΜΕ Ξ. ΡΟΥΣΣΗ!




Με νέο γραπτό του αίτημα προς το Δ.Σ. της Ένωσης, ο πρόεδρος της Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης, ζήτησε αντίγραφα α) της επιστολής που έστειλε προς την ΕΠΣΑΝΑ ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης και β) της επιστολής που έστειλε η ΕΠΣΑΝΑ προς την ΕΠΟ, με θέμα την διαμαρτυρία για έκπτωση από το αξίωμα του συμβούλου του Δ.Σ. του ιατρού Ξενοφώντα Ρούσση, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα «παρείχε υπηρεσίες προπονητού -επί πληρωμή- στην ομάδα του Νικηφόρου».

Καθώς, ήδη, ο αρχικά διαμαρτυρόμενος Αήττητος Σπάτων, αναίρεσε την σχετική επιστολή που είχε στείλει, το διοικητικό συμβούλιο απεφάσισε να μην δώσει τα ζητούμενα αντίγραφα στον κ. Γιαρένη, μέχρι τελικής αποφάσεως επί του θέματος και αφού πρώτα γνωμοδοτήσει η ΕΠΟ.

Στην διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Ξενοφών Ρούσσης ανέγνωσε επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., την οποία κατέθεσε στη συνέχεια στα πρακτικά της συνεδρίασης. 
Στην επιστολή του ανέφερε τους λόγους της πρόσκαιρης ενασχόλησής του με την ομάδα του Νικηφόρου (πρόκειται για λόγους προσωπικούς) και δήλωσε ευθέως ότι δεν τον απασχολεί επαγγελματικά η προπονητική ούτε είχε το παραμικρό χρηματικό όφελος από την φιλική συνεργασία με την ομάδα του φίλου του Γιάννη Γκαράνη.

Τέλος, τόνισε την απαρέγκλιτη πίστη του για προσωπική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών προς τα σωματεία και τους αθλούμενους του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής. 


Η περίπτωση Γιαρένη

Στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, την περασμένη Τρίτη 28/5, συζητήθηκε και η αναφορά του ονόματος του Δημήτρη Γιαρένη, μεταξύ αυτών που προτάθηκαν στο Ειρηνοδικείο από την αντιπολίτευση της ΕΠΟ, για τον διορισμό νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ενημέρωσε το σώμα ότι η Ένωση με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, έστειλε επιστολή συμπαράστασης στην υπό τον κ. Σαρρή διοίκηση της ΕΠΟ. Ξεκαθάρισε, επίσης, την θέση της Ένωσης ότι δεν έχει καμία σχέση με συμπεριφορές, θέσεις και απόψεις του κ. Γιαρένη, που αφορούν τα διοικητικά της ΕΠΟ, αφήνοντας να εννοηθεί (τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε εμείς) ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας αποτελεί πλέον «μαύρο πρόβατο» για την Ένωση!

Με την ευκαιρία, κι επειδή ο Δημήτρης Γιαρένης κατηγόρησε με μήνυμά του «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» για «εμπάθεια» και «εξουσία του Τύπου», θα του επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια στα γραφόμενά μας. Γράφουμε, απλά, τα πραγματικά γεγονότα, την αλήθεια (η οποία πολλές φορές είναι πικρή)! 
Του θυμίζουμε μόνο ότι όταν εκείνος –προ έτους- έκανε τις κατ’ ιδίαν επαφές του, δεν ενημέρωνε τους εν δυνάμει συνεργάτες του… Τώρα, «λούζεται» τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών του.

Όσο για τους «υπερκείμενους» και «παράπλευρους» φίλους του, πληροφορηθήκαμε –από πρώτο χέρι- ότι πνέουν μένεα εναντίον του για την πρόσφατη συμπεριφορά του και ουσιαστικά του έκλεισαν την… πόρτα της όποιας παραγοντικής του εξέλιξης!

Τα πράγματα στην ΕΠΟ –φίλε Δημήτρη- δεν είναι τόσο εύκολα, όπως στην ΕΠΣΑΝΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money