Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-0



Εξαιρετική η προσπάθεια της Θύελλας, απέδειξε ότι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής άξιζε την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία! 
Νίκησε γηπεδούχος τον ΠΑΟ Λουτρακίου 2-0 πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Η συμπαράσταση των οπαδών της Θύελλας ήταν σημαντική στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών της και ο Χαρακτίδης το βαρόμετρο στην διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι από το Λουτράκι, εκτός από τους «φασαριόζους» οπαδούς τους που είχαν μεγάλη συμμετοχή (πάνω από 300) στην προσπάθεια των παικτών τους, μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και για ένα διάστημα έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, διατηρώντας σχετική υπεροχή κινήσεων μέχρι το 25’ περίπου. Μάλιστα, στο 16’ ζήτησαν πέναλτυ σε υποτιθέμενο χέρι αμυντικού της Θύελλας αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι και στο 21’ ο Αποστολάκης σούταρε από κοντά χωρίς να βρει τον στόχο.

Στο 24’ ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, με αφορμή κροτίδα που έπεσε στον πάγκο των γηπεδούχων από οπαδούς του Λουτρακίου. Το παιχνίδι συνεχίσθηκε δύο λεπτά αργότερα.

Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισορρόπησαν το ματς αλλά πήραν και την πρωτοβουλία, κερδίζοντας αρκετά φάουλ από μαρκαρίσματα εκτός περιοχής αλλά σε καλές θέσεις για τον σπεσιαλίστ Χαρακτίδη! Στο 32’ ευθύβολο σουτ-φάουλ του Χαρακτίδη ανάγκασε τον Μπέκο σε εντυπωσιακή επέμβαση (η μπάλλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κόρνερ) αλλά στο 39’ ο Αποστολάκης έχασε νέα ευκαιρία να σκοράρει αφού το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ.

Στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42’), άνοιξε το σκορ. Από κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη προήλθε και το 1-0, καθώς ο Μπέκος δεν κατάφερε να αποκρούσει στην αριστερή γωνία, το συρτό τεχνικό σουτ του σκόρερ, λίγο έξω από την περιοχή. Εκεί κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι!

Η ψυχολογία της Θύελλας «ανέβηκε» στα ύψη ενώ η πίεση του Λουτρακίου, που έπρεπε να σημειώσει δύο τέρματα για να «γυρίσει» το ματς, αποδείχθηκε πολύ μεγάλη. Άλλωστε η απουσία δύο βασικών της στελεχών λόγω τραυματισμών (Πέτρου και Χρυσαφίδης), δεν άφηνε πολλά περιθώρια επιλογών στο προπονητικό τημ της ομάδας.

Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε περίπου όπως το πρώτο. Με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν κάτι που δεν μπορούσαν να πετύχουν και τους γηπεδούχους να ανταποκρίνονται μάλλον εύκολα στην όποια πίεση και να «βγαίνουν» σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις στη συνέχεια. Έτσι, η Θύελλα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ενώ το Λουτράκι έμεινε με 10 παίκτες στο 71’ όταν ο Μαυρέλης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 75' με χλιαρό σουτ του Αποστολάκη, που απέκρουσε δύσκολα με το πόδι ο Κατσιούλης. 
Το 2-0 έγινε στο 80’ μετά από κτύπημα κόρνερ του Χαρακτίδη και λάθος κεφαλιά προς τα πίσω του οπισθοχωρημένου Παινέση, η μπάλλα κατέληξε στην γωνία του τέρματος του Μπέκου.

Λίγο αργότερα (82’), μετά από δημιουργία επεισοδίου στην εξέδρα των φιλοξενουμένων και νέα ρίψη κροτίδων και αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του Λουτρακίου, ο διαιτητής διέκοψε πάλι το ματς, κι οδηγήθηκε μαζί με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια. Επανήλθε μετά από πέντε λεπτά και στο τέλος κράτησε ισόχρονη καθυστέρηση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σκουλά και των βοηθών του Πετρόπουλου και Τσιγγινέ (Θεσσαλίας).

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης (69’ Προδρόμου), Ντόσκας (62’ Οικονόμου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (72’ Λάμπρου).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (46’ Μπάρμπας), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Σπέτσι (62’ Καλλάς), Αντωνίου, Ζερβός, Δημάκης (66’ Βουτσινάς), Αποστολάκης, Παινέσης. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money