Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΓΚΑΡΑΝΗΣ: «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΩΝΤΑ ΡΟΥΣΣΗ»!

ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΚΑΙ Ξ. ΡΟΥΣΣΗΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Όταν την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο Νικηφόρος βρισκόταν στην 15η προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι περισσότεροι τον είχαν από τους υποψήφιους για υποβιβασμό. Όμως την δεδομένη στιγμή, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γκαράνης, έκανε μια κίνηση ματ, όπως είπαν τότε πολλοί απ’ τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην ΕΠΣΑΝΑ, κι αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο.
Συγκεκριμένα πήρε ως τεχνικό του σύμβουλο τον γνωστό αθλητίατρο και προπονητή Φώντα Ρούσση, ο οποίος κυριολεκτικά μεταμόρφωσε την ομάδα, κάνοντας έκτοτε πορεία πρωταθλητισμού και καταλαμβάνοντας την 6η θέση της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα.
Ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης, δήλωσε σχετικά σε αθλητικό ιστότοπο: «Οφείλουμε πολλά στον Φώντα Ρούσση, προπονητή με άριστες θεωρητικές, προπονητικές, τεχνικές γνώσεις και έντονη προσωπικότητα. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία μετέβαλε την ομάδα μας από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή, σε σημείο να θεωρείται ο Νικηφόρος από πολλούς, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί εκτός από ουσιαστικό ποδόσφαιρο, παρουσιάσαμε και θέαμα, προσελκύοντας έτσι πολλούς ουδέτερους θεατές στα παιχνίδια μας.

Με την λήξη του πρωταθλήματος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές του Νικηφόρου που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και δούλεψαν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να κατακτήσουν την τιμητική 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αφήνοντας πίσω ιστορικές ομάδες όπως τα Γλυκά Νερά, την Μαρκό, τον Παλληνιακό, την Μάχη Μαραθώνος, τον Αήττητο Σπάτων.

Επίσης ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό της ομάδας και πανταχού παρόντα Ηλία Χορταριά, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μενεμενόγλου και τους κ.κ. Γ. Αποστολόπουλο, Δημ.Κανελλόπουλο, Δ. Κρούση, Κ. Χαβενετίδη, που ήταν κοντά μας, σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παλαιό ποδοσφαιριστή του Νικηφόρου, προπονητή και φίλο Σωτήρη Βλαχάκη, ο οποίος ξεκίνησε ως Α’ προπονητής και ακολούθως επέστρεψε ως συνεργάτης του Φ. Ρούσση και είχε σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση της ομάδας μας.

Όσον αφορά τα σχέδια μας για το μέλλον, θα παραμείνει με κάθε κόστος ο Φώντας Ρούσσης στην τεχνική ηγεσία, θα κρατήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα την ενισχύσουμε με 3-4 ακόμη καλούς έτοιμους ποδοσφαιριστές, ώστε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κατά την νέα αγωνιστική περίοδο».



Σχόλιο Γιαρένη

Ο γνωστός παράγοντας και πρόεδρος της Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δηλώσεις Γκαράνη και να εκδηλώσει την αντίθετή του διάθεση στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, με την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Νικηφόρου Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος έστω και με καθυστέρηση 4 μηνών, με δικαιώνει με τις τωρινές δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ, στην άποψη που εξέφρασα τότε ότι είχε κάνει κίνηση – ματ με την πρόσληψη του προπονητή Ξενοφώντα Ρούσση.

Μόνο που στο ευχαριστήριό του, ξέχασε να αναφέρει το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, το οποίο επέτρεψε στο εκλεγμένο μέλος του Ξ. Ρούσση, να δουλέψει ως προπονητής, αγνοώντας τα υπόλοιπα 15 σωματεία της Α’ κατηγορίας».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gkarani eisai megalo lamogio!!olus toys euxaristei twra poy sw8ikes me ta logia k tis kobines!!giati eyxaristeis tn xodro ton vlaxaki??afou asxetos einai san ton rousi!giayto k ton ediwkses eksalou!exeis k ton allo ton psilo ton pseftotrabouko mazi!mesa sti vrwma oloi!!fere kanena paixti kalo mpas k so8eis toy xronou!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money