Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ


Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, μετά από εισήγηση του προέδρου Γ. Παπαμακάριου και ομόφωνη απόφασή του, στήριξε με επιστολή προς την ΕΠΟ και δημόσια ανακοίνωση, την πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Δ’ Εθνικής κατηγορίας, μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣΔΑ κ. Τζανόπουλου, να αγωνισθεί η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ στον όμιλο που θα μετέχουν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου (Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου), Δυτικής Αττικής (Άτταλος) και Κορινθίας (ΠΑΟ Λουτρακίου), για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Η σχετική απόφαση ελήφθη την περασμένη Παρασκευή 29/3, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με στόχο να εκπροσωπηθούν όλες οι περιφέρειες της χώρας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ αναφέρει: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ συγχαίρουν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, για την κατάρτιση των ομίλων για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη νέα Εθνική Κατηγορία. Η κατάρτιση των ομίλων των μπαράζ αποδεικνύει την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίσθηκαν όλα τα γεωγραφικά μέρη της Ελλάδος. Ευχόμαστε απ’ όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες, να διακριθούν οι καλύτερες ούτως ώστε να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money