Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ


Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ


Μεγάλη ικανοποίηση νιώθουν και δικαίωση ταυτόχρονα, τόσο ο πρόεδρος του Κρυονερίου Γιάννης Νάκας όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για την οργάνωση και την λειτουργία των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο τριετής σχεδιασμός λειτουργίας των ακαδημιών έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Δόθηκε βάρος στο προπονητικό τημ, με καλά καταρτισμένους προπονητές, τόσο στην ποδοσφαιρική ηλικία όσο και στην αγωγή των παιδιών. Ο εφετινός σχεδιασμός περιελάμβανε μεταξύ άλλων εργομετρικά τεστ και ειδικές εξετάσεις με πελματογράφημα, που είναι πλέον η βάση για την διαμόρφωση των προγραμμάτων προπόνησης των μικρών ποδοσφαιριστών. Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτήθηκε κατά το ήμισυ από την διοίκηση της ομάδας και αναμένεται ανακοίνωση για μείωση των εισφορών από τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα τμήματα του Κρυονερίου που μετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ (εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό, juniors), προκρίθηκαν και συνεχίζουν στην β’ φάση των συγκεκριμένων διοργανώσεων. Επισημαίνεται ότι από τα 7 δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Διονύσου (Κρυονερίου, Διονύσου, Αγ. Στεφάνου, Δροσιάς, Άνοιξης, Σταμάτας), μόνο τα τμήματα υποδομών του Κρυονερίου πέρασαν στην β’ φάση των οικείων πρωταθλημάτων! Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι μόνο ο Αχαρναϊκός και το Κρυονέρι διαθέτουν ομάδες και στα 4 ηλικιακά τμήματα, στην β’ φάση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ!
Ευχάριστη εξέλιξη και μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ήταν και η επιλογή ποδοσφαιριστή της ομάδας παίδων (ύστερα από επιτυχημένη δοκιμή) από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο μετεγγράφεται το καλοκαίρι! 

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

150 παιδιά 
και γυναικεία ομάδα
Ήδη τις ακαδημίες του Κρυονερίου απαρτίζουν 150 παιδιά απ’ όλες τις γύρω περιοχές. Μάλιστα, ετοιμάζεται και η γυναικεία ομάδα του Κρυονερίου, που έχει προγραμματισθεί να αρχίσει τον τρέχοντα μήνα Απρίλιο.
Μάιο και Ιούνιο θα οργανωθεί κάμπ για νέους αθλητές, που θα γνωρίσουν από κοντά το ποδόσφαιρο και την λειτουργία των ακαδημιών. Στο πρόγραμμα αυτό θα εργασθούν γυμναστές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Τον Ιούλιο έχει προγραμματισθεί το παιδικό τμήμα του Κρυονερίου (αποστολή 25 ατόμων) να συμμετάσχει στο παγκοσμίου φήμης πρωτάθλημα ακαδημιών «GOTHIA CUP», που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας!
Επίσης, έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες ενέργειες, για την βελτίωση των ήδη καλών γηπεδικών εγκαταστάσεων. Δηλαδή ενίσχυση φωτισμού, δημιουργία γυμναστηρίου κλπ. 

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ
Όλος ο σχεδιασμός, έχει τελικό στόχο την στελέχωση της ανδρικής ομάδας του Κρυονερίου, αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, πρακτική που ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, θα επιδιωχθεί η μετακίνηση αξιόλογων αθλητών του συλλόγου για καριέρα σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money