Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΓΓΙΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ







 Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που κατετάγη ισόβαθμος στην πρώτη θέση της τελικής βαθμολογίας αλλά έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή στα «σημεία», βρήκε τους ανθρώπους της ομάδας πολύ στενοχωρημένους με την εξέλιξη αλλά ψύχραιμους και έτοιμους να πάρουν αποφάσεις για την συνέχιση της προσπάθειας στην επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής, ήταν πικραμένος για το αποτέλεσμα αλλά φρόντισε -σαν καλός «τιμονιέρης»- να συγχαρεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη σαιζόν. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Έχουμε την πικρία μας για τον τρόπο που χάσαμε την άνοδο…
Πρέπει όμως να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Γιάννη Μαγγίνα, τον γυμναστή Γιάννη Ιωάννου, όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Στεφάνου που υποστήριξε την ομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και προσωπικά ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μακρή, για την προσφορά και συνεργασία του.
Συγχαίρω την Ένωση για την άψογη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας.
Εύχομαι από καρδιάς στην Θύελλα Ραφήνας να κερδίσει επάξια μια θέση στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία, γιατί την θεωρούμε ομάδα της Ένωσής μας». 

Εξ άλλου, ο ηγέτης του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ομόφωνη απόφαση της διοίκησης, να συνεχίσει την συνεργασία της με τον εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, εκτιμώντας την προσφορά και την συμμετοχή του στην επιτυχία της ομάδας, να καταλάβει την πρώτη θέση –έστω σε ισοβαθμία- στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και να οδηγήσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου σε τόσο υψηλή διάκριση. 

* Στο στιγμιότυπο επάνω, το ντέρμπυ στη Ραφήνα έχει λήξει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κ. Λεπατατζής –παρά την στενοχώρια του- συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Γ. Παπαμακάριο, για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα. 
                       * Κάτω, ο Κοσμάς Λεπατατζής με τον προπονητή Γιάννη Μαγγίνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money