Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ



Από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου κ. Μιχάλη Τσίκλο, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή:
«Την 1η Απριλίου 2013 αναρτήσατε άρθρο με το τίτλο "ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ". Εντός του κειμένου του άρθρου μεταξύ άλλων αναφέρατε ότι "είναι φυσικό ότι μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, πανηγυρίζουν ακόμη οι ομάδες της Ανατολικής Αττικής που κέρδισαν νωρίτερα (κι όχι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ’ εθνικής) με το «σπαθί τους» την άνοδο στη νέα Γ’ εθνική. Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης και η Τριγλία Ραφήνας".
Επιτρέψτε μας να σας παραθέσουμε τα εξής στοιχεία αναφορικά με την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν η ομάδα με τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής στα τελευταία δέκα παιχνίδια (σχεδόν ολόκληρος ο δεύτερος γύρος ήταν αήττητος). Στα δέκα τελευταία παιχνίδια δέχθηκε μόλις τρία γκολ, είχε τις λιγότερες ήττες εκτός έδρας και φυσικά μη λησμονείτε αφενός το γεγονός ότι αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας αδιαλείπτως τα πέντε τελευταία χρόνια, κάτι που έχουν καταφέρει ελάχιστοι σύλλογοι πανελληνίως! Αφετέρου, στα τελευταία παιχνίδια ζητούσαμε πάντα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τον ορισμό υπερπαρατηρητή διαιτησίας, αναλαμβάνοντας την αποζημίωσή του!
Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν έως εκείνη τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας το σύνολο των ποδοσφαιριστών μας που είναι εγνωσμένης αξίας και χαίρουν σεβασμού του ποδοσφαιρικού κόσμου, μέσα και έξω από τα όρια της Ανατολικής Αττικής.
Με την ανωτέρω φράση στο εν λόγω κείμενο αφήνετε σκιές στη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδος μας, προσβάλλοντας τον κόπο και την αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών μας, τις προσδοκίες και την χαρά των φιλάθλων μας, την προσφορά των μελών της διοίκησης και ιδιαίτερα την τιμή και την υπόληψή μου.
Δεν μπορώ να ανεχτώ τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου τέτοια λιβελογραφήματα.
Με την παρούσα σας καλώ άμεσα να προβείτε στη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης, να ανακαλέσετε την ανωτέρω φράση στο άρθρο σας που μας προσβάλει και να σταματήσετε να φιλοξενείτε στο ιστολόγιό σας ανώνυμα κατάπτυστα σχόλια (κάτω από το άρθρο σας) που προσβάλουν την ομάδα μας και εμένα προσωπικώς.
Κλείνοντας σας πληροφορώ ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που απαντώ σε ανάρτησή σας που προσβάλει τον Ολυμπιακό Λαυρίου και εμένα προσωπικώς με αυτό τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση που θα προβείτε στο μέλλον σε τέτοιου τύπου απαράδεκτες συμπεριφορές ή αν δεν ανασκευάσετε την ανάρτησή σας άμεσα, θα προβώ σε μήνυση και αγωγή εναντίον σας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπου εκεί θα κληθείτε να δώσετε τις εξηγήσεις σας για τα γραφόμενά σας.
Τέλος σας δηλώνω απερίφραστα τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ».

Απάντηση Θοδωρή Κοτσώνη:
Ευχαριστούμε για την επιστολή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος με το δίκιο του διαμαρτύρεται επειδή σε δημοσίευμά μας χαρακτηρίσαμε την άνοδο στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία των ομάδων του Αστέρα Βάρης και της Τριγλίας, ως επιτευχθείσες με το «σπαθί τους», αφήνοντας –σύμφωνα με αρκετούς αναγνώστες- την αίσθηση ότι μπορεί η ανάλογη επιτυχία της ανόδου στην ίδια κατηγορία του Ολυμπιακού Λαυρίου, να μην επετεύχθη με το «σπαθί του»!
Στην πραγματικότητα, όμως, ο χαρακτηρισμός «με το σπαθί τους» αφορούσε μόνο το γεγονός ότι ο Αστέρας Βάρης και η Τριγλία, πέτυχαν την άνοδό τους πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό Λαυρίου που τα κατάφερε στην τελευταία αγωνιστική! Τίποτε περισσότερο.
Πρέπει να παραδεχθούμε ότι και ο Ολυμπιακός Λαυρίου ανέβηκε στη νέα Γ’ εθνική με το σπαθί του, όπως επισημαίνει και στην επιστολή του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσίκλος. Και μπράβο του!
Όσο για τις απειλές περί προσφυγής στη δικαιοσύνη, όποτε κι αν κληθούμε, θα δώσουμε επαρκείς εξηγήσεις για τα γραφόμενά μας. Επειδή εμείς ξέρουμε και κάνουμε τη δουλειά μας πολύ καλά, όπως άλλωστε και ο κ. Τσίκλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money