Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 5-3




Καλοστημένος και αγωνιστικός ο Προφήτης Ηλίας -μια από τις ελάχιστες ομάδες που νίκησε γηπεδούχος εφἐτος την Δόξα- «ταλαιπώρησε» και στην Αγία Άννα τους πρωτοπόρους και ήδη «ανεβασμένους» στην Α’ κατηγορία Αχαρνείς. Οι αντίπαλοι είχαν και «προηγούμενα» από το ματς του α’ γύρου!
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 3-3! Η Δόξα προηγήθηκε 3 φορές και δέχθηκε την ισοφάριση ισάριθμες φορές!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 5’ Γκίνι.
1-1: 6’ Γεωργίου.
2-1: 20’ Κράσι.
2-2: 30’ Κουλοχέρης.
3-2: 33’ Γκίνι.
3-3: Μαργέτης 40’.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ… Οι ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, που «έκλεισε» τελικά υπέρ της Δόξας, με δύο τέρματα στην εκπνοή του αγώνα και αφού ο Προφήτης Ηλίας έμεινε με 10 παίκτες στο 78’, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χουτρίδη. Το 4-3 στο 88’ ο Κράσι και το τελικό 5-3 στο 91’ ο Παπαδόπουλος.
Ο διαιτητής Αντ. Βλάχος ήταν μέτριος, κι «έχασε» αρκετές φάσεις. Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Αικ. Αντωνίου και Μπαλάγκα.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Νιφόρος, Σιδηρόπουλος, Γιαλαμάς, Πουμπουρίδης (47’ Ζαπουνίδης), Σάββας (68’ Τσάλεσης), Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι (78' Νικολάου), Σωνίδης.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Καραμολέγκος, Ζούρας (52’ Νούσης), Tούσα, Στόλης, Toζάλλι, Γεωργίου, Χουτρίδης, Μαργέτης (90’ Πετρογιώργος), Κουλοχέρης, Λύγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money