Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 5-0


Με 3 γκολ του Χουσιάδη ( 4’, 27’ και 55’) και 2 του Χρήστου (30’ και 65’), ο Πρωτέας νίκησε σε ρυθμό προπόνησης το Πόρτο Ράφτη 5-0.
Ανεξήγητα και κατακριτέα όμως, ήταν όσα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά του ήσυχου γενικά παιχνιδιού, τα οποία στιγμάτισαν την εικόνα των ομάδων!
Συγκεκριμένα στο 85’ απεβλήθησαν με κόκκινη κάρτα ο Μακροδημήτρης και ο Μπεκίρης, επειδή ο μεν πρώτος (σύμφωνα με τον διαιτητή) του έβρισε τη μάνα και ο δεύτερος αντιδρώντας, τον γρονθοκόπησε!
Ελάχιστα λεπτά μετά από αυτές τις αποβολές, ο Χουσιάδης ο οποίος δεν είναι από τους παίκτες που δίνουν αφορμές για επεισόδια, «πήρε» τα πόδια ενός αντιπάλου αμυντικού, με κτύπημα …νίντζα! 
Και παρ’ ότι ο κτυπημένος ποδοσφαιριστής σφάδαζε από τους πόνους, δύο νεαροί στην εξέδρα (παίκτες των υποδομών του Πρωτέα) έδειχναν να απολαμβάνουν το θέαμα, φωνάζοντας κοροϊδευτικά στον τραυματισμένο: «Έσπασε, έσπασε»!! Ευτυχώς που παρενέβη άμεσα παράγοντας του Πρωτέα και τους «τράβηξε το αυτί», οπότε απομακρύνθηκαν...
Οι διαιτητές Χριστοδούλου, Ραδίσης, Μπερέτας, είχαν εύκολη δουλειά. Ευθύνονται για την μη αποβολή του Χουσιάδη!
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου (65’ Λέλης), Γεσιλάι, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (46’ Χύκα), Λάζαρης (47’ Δαβής), Διαμάντης, Χρήστου, Λάπα, Χουσιάδης, Μαραγκός, Καλιανιώτης.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Κάπα, Λιόλης, Μουτεβελής, Δικαίος, Καραβίδας, Λούμπας, Μπεκίρης, Φράγκος, Δέδες, Χ. Δημητρακόπουλος, Α. Δημητρακόπουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tagari xousiadi

Ανώνυμος είπε...

e tagari

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money