Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 4-1


Χωρίς να «φορτσάρει» ο Κεραυνός νίκησε στην Κερατέα τον Άρη Βούλας με 4-1, κι ετοιμάζεται για τον αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην Αργολίδα, την ερχόμενη Τετάρτη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο εκπληκτικές ευκαιρίες να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά ο Δ. Ρώμας άνοιξε το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους στο 6’ και διπλασίασε τα τέρματά του στο 10’ (2-0). Ο Κεραυνός έπαιξε με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα.
Ο Άρης προσπάθησε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και κατάφερε να μειώσει 2-1 με τον Παππά στο 50’. Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών, κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων, που έχασαν μια τριπλή ευκαιρία καθώς η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλλα πάνω από την γραμμή της εστίας τους!
Στο 57’ τραυματίσθηκαν σοβαρά σε σύγκρουσή τους οι Πρίφτης και Παππάς, με αποτέλεσμα ο πρώτος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να του γίνουν 7 ράμματα! Ο δεύτερος συνέχισε να αγωνίζεται ζαλισμένος μέχρι το 77’, οπότε απεχώρησε του παιχνιδιού με έντονους πόνους στο κεφάλι και εμέτους!
Στο τελευταίο τέταρτο του ματς, ο Άρης Βούλας βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και αφού απώλεσε 1-2 ακόμη ευκαιρίες, δέχθηκε (όπως συμβαίνει συνήθως) δύο ακόμη γκολ! Στο 90’ ο Κοντογιάννης με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ έκανε το 3-1. Στο πέναλτυ υπέπεσε ο Δ. Θεμελίδης, ο οποίος έκανε χέρι μπροστά στο άδειο τέρμα και απεβλήθη. Το σκορ έκλεισε (4-1) ο Κρυεμάντι στο 92’.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Δουλγεράκης, Γουργιώτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παπαθεοδώρου, Παπασωτηρίου, Κρυεμάντι, Μαστροκώστας, Σταμάτης, Πρίφτης (57’ λ.τρ. Αναγνώστου), Ελευθερίου, Μεγαγιάννης, Δ. Ρώμας (85’ Γεωργίου), Κοντογιάννης, Κατσίκης (75’ Λιούμης).
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Ροδίτης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Βεϊζάι (85’ Χρυσοαπάθης), Μοσχονάς (46’ Παπαγεωργίου), Π. Μαντακίδης, Παππάς (77’ λ.τρ. Διακρούσης), Διγενής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money