Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ 3–3




Ωραίο, ανοικτό παιχνίδι και εναλλαγή του σκορ, προσέφερε η ισόπαλη 3-3 τελικά αναμέτρηση Αχιλλέα – Καλυβίων, στον Κόκκινο Μύλο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (0-1) με γκολ του Β. Μπούτση στο 7’ και ισοφάρισαν (1-1) οι γηπεδούχοι με τον Παπαχρήστου στο 10’. Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Αχιλλέας πέτυχε το 2-1 με σκόρερ τον Κωστόπουλο στο 39’ αλλά με την έναρξη του β’ μέρους, τα Καλύβια ισοφάρισαν (2-2) με προσπάθεια του Δ. Οικονομίδη. Δεν πρόλαβαν να οργανωθούν οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν κι άλλο τέρμα, ξαναπαίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ με 2-3! Σκόρερ ήταν ο Βασιλείου στο 51’! Τελικά λίγο πριν τη λήξη (88’) ο Μπούσκος ισοφάρισε 3-3 για να επέλθει ισορροπία…
Από το 46’ ο Αχιλλέας αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μαγουλάκης, Τζάλλας – Δατσέρης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κοτσανίτης, Τσιαδήμας, Τσαναχτσίδης, Γεωργακόπουλος, Ξενάκης, Γκέρτσος (53’ Θωμόπουλος), Κωστόπουλος (69’ Αγγελόπουλος), Μπούσκος, Τσάκαλος, Φούντας (76’ Δάλλας), Παπαχρήστου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κ. Κόλλιας, Β. Μπούτσης, Κοτλίδας, Μαραγκός, Μάτι, Α. Οικονομίδης, Δ. Οικονομίδης, Βασιλείου, Καρελιώτης (76’ Ντάκος), Σερμπενιάδης, Ροκανάς (46’ Υμέρι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money