Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3–0


TO 1-0 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΗ ΣΤΟ 30'

Σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της –πιθανόν προνομιούχου- τρίτης θέσης της τελικής κατάταξης της Β’ κατηγορίας, απέκτησε ο Πρωτέας που επικράτησε στην Π. Φώκαια, άνετα του Κρυονερίου με 3-0. 
Με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο του αγώνα, στο οποίο το Κρυονέρι στάθηκε με αξιώσεις, ο Πρωτέας πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, κράτησε τον έλεγχο του κέντρου και νίκησε δίκαια.
Το 1-0 πέτυχε στο 30’ με κεφαλιά από κοντά ο Κούλιμπης, σε φάση διαρκείας, που αρχικά οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να απομακρύνουν τον κίνδυνο…

Το 2-0 επετεύχθη με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Καλιανιώτη στο 44’. Το πέναλτυ κέρδισε ο Χρήστου, ο οποίος πήρε την μπάλλα από λάθος των κεντρικών αμυντικών του Κρυονερίου αλλά ανετράπη από τον τερματοφύλακα Μ. Καστρινό, που χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα.

Στο β’ ημίχρονο, με εξαίρεση μια φάση στο 47’, που οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουν, ο Πρωτέας διατήρησε την υπεροχή και με στιβαρή άμυνα, δεν αντιμετώπισε σοβαρή αντίδραση.

Μάλιστα, σημείωσε ένα ακόμη τέρμα με κεφαλιά του Μαραγκού στο 75’, κι έχασε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. 


ΤΟ 3-0 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟ 75'
Εξαιρετική η διαιτησία των Λάμπρου, Φαμέλη – Βακκά.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου (88' Δαβής), Τζανής, Γεσιλάι (46' Χουσιάδης), Μαραγκός (79' Χύκα), Καλιανιώτης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μ. Καστρινός, Ρίζος, Κολώτας, Κ. Καστρινός, Γ. Θανασούλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος (69' Λνάρδος), Κανταρέλης (68' Ελούνα Κόλμπερ), Μεχίλλη, Ζερμπίνης, Νυχάς.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΕΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΖΕΙΣ Α' ΕΠΣΑΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money