Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-0



Σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, παίχθηκε ανοικτό ποδόσφαιρο και τα Καλύβια επικράτησαν του Παμπαιανικού με 3-0. Το α’ ημίχρονο εξελίχθηκε με πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Τα Καλύβια αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικά και πέτυχαν το 1-0 με ωραίο σουτ από πλάγια θέση του Μάτι στο 13’ και το 2-0 στο 24’ με σουτ του Καρελιώτη, ύστερα από σέντρα του Σερμπενιάδη.
Οι προσπάθειες του Παμπαιανικού σταμάτησαν όλες στον τερματοφύλακα Κόλλια, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ των Σέλβια (16’), Μυρτάι (20’) και Γκόμπλια (39’).
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια έπαιξαν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και το κατάφεραν, αφού δεν άφησαν ανοιχτούς διαδρόμους για τους γρήγορους επιθετικούς του Παμπαιανικού. Στην τελευταία φάση του αγώνα (93’), οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής του Β. Μπούτση, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.
Τερματοφύλακας στον Παμπαιανικό, έπαιξε ο 16χρονος επιθετικός Αλεξίου, λόγω τραυματισμών και τιμωριών όλων των τερματοφυλάκων της ομάδας!
Διαιτητές: Κάλλης, Καλαμπάκας, Παπαδόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Β. Μπούτσης, Χ. Μπούτσης, Κοτλίδας, Μαραγκός, Καρελιώτης, Μάτι (89’ Υμέρι), Α. Οικονομίδης, Βασιλείου (57’ Ντάκος), Σερμπενιάδης, Δ. Οικονομίδης (80’ Ροκανάς).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Αλεξίου, Αγγελόπουλος (46’ Α. Αζακάς), Λαλαούνης, Βύζας, Οικονομίδης (46’ λ.τρ. Ν. Αζακάς), Παπασωτηρίου, Σέλβια, Κατσαρός, Λαγός (86’ Ζάχαρης), Γκόμπλιας, Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money