Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–4



Το Κρυονέρι επικράτησε με 4-2 της γηπεδούχου Άνοιξης, στο γειτονικό παραδοσιακό «μικρό ντέρμπυ» της περιοχής και αφού έχει εξασφαλίσει την β’ θέση της βαθμολογίας στον Α’ όμιλο της κατηγορίας, θα δώσει αγώνα κατάταξης (πιθανότατα με τον Πρωτέα), ώστε ο τρίτος της τελικής κατάταξης της Β’ κατηγορίας να προβιβασθεί στην Α’, εφ’ όσον ο πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ ανέλθει στη νέα Γ’ εθνική.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 στο 5’ με τέρμα του Ζερμπίνη και 2-0 στο 16’ με σκόρερ τον Β. Κολώτα (ο αδελφός του οποίου έπαιζε απέναντί του, ως παίκτης της Άνοιξης)! Ο Ζερμπίνης είχε ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 22’ αλλά το σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι της εστίας του Μουλά.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 32’ να μειώσουν (1-2) με γκολ του Δαρζέντα και με την είσοδο του Ομόρντια στο β’ ημίχρονο, προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί. Πραγματικά, στο 78’ ο Μπουσδέκης ισοφάρισε 2-2! Και ενώ όλοι περίμεναν κατάρρευση του Κρυονερίου, αυτό κέρδισε σε αντεπίθεση πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζερμπίνης στο 80’, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-3.
Νέες επιθέσεις της Άνοιξης, απέφεραν ένα δοκάρι στο 82’, μετά από προσπάθεια του Δ. Δεσύλλα (παλιού παίκτη του Κρυονερίου)! Στο 87’ ο Κόλμπερ πέτυχε το 4-2 κλείνοντας το σκορ οριστικά υπέρ του Κρυονερίου.
Διαιτητές: Γουρνιάς, Πρεβεζάνος, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Γιομπάδαλης (78' Ντεληφιλιππίδης), Ε. Κολώτας, Μπιτζηλαίος, Νικολάου, Δ. Δεσύλλας, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Νίκας (55' Ομόρντια), Δαρζέντας, Μαπάκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Ο. Θανασούλης (56' Χαλίλι), Β. Κολώτας, Κ. Καστρινός, Γ. Θανασούλης, Μίχας (89' Αξαρλής), Λινάρδος, Ρίζος, Χιώτης (65' Ελούνα Αμπέλε Κόλμπερ), Ζερμπίνης, Μεχίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money