Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2-1




Όπως και στον αγώνα του α’ γύρου που προηγήθηκε με 4-1 και τελικά ηττήθηκε με 4-5, η Βουλιαγμένη προηγήθηκε μέσα στο Καπανδρίτι με 1-0 (μέχρι το 70') αλλά έφυγε από το γήπεδο χαμένη από την τοπική ομάδα με 2-1 στο 93'!
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 στο 44’ με τον Πουράνη και το Καπανδρίτι ισοφάρισε (1-1) με τον Μπύρωση στο 72’. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, το Καπανδρίτι «έκλεψε» το τρίποντο (2-1) με γκολ του Ζαμπούρα στο 93᾿…
Στο 8' λεπτό ο αγώνας διεκόπη για 3' λεπτά λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης.
Η Βουλιαγμένη διαμαρτύρεται για την διαιτησία των Καραθανάση, Χουλιάρα, Γκόντα, επειδή ζήτησε πέναλτυ που δεν της δόθηκε και επιπλέον γιατί στην φάση της ισοφάρισης του Καπανδριτίου, η βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει την σημαία για φάουλ, οι παίκτες της Βουλιαγμένης σταμάτησαν, ο διαιτητής την αγνόησε και το Καπανδρίτι ισοφάρισε!
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Β. Μανουσάκης, Aλιάι, Κουτρώνας (87’ Πιτσιάβας), Σίνας, Σωτήρχος, Ν. Μελίρας (65’ Ζαμπούρας), Σ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος (78’ Βελτανιώτης), Μπύρωσης, Μίχας, Καραμπιτιάνης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κυριαζόπουλος, Μπακούρος, Πάππα, Α. Λιόλιος, Μαρκίδης, Τσιρλής (62’ Συννεφιάς), Κολώνιας (84’ Μπάμπα), Κόρδας, Κουμαράς, Πουράνης (74’ Σ. Λιόλιος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money