Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-0

Ο Παλληνιακός μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη επί των Γλυκών Νερών και την πήρε εύκολα με 2-0. Έτσι, ξέφυγε οριστικά από το φάσμα του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει σενάριο που να τον στέλνει στην Β’ κατηγορία, όποια ισοβαθμία και αν προκύψει…
Ο Κοβάνης πέτυχε το 1-0 στο 3’, όταν έκλεψε την μπάλλα από τον Κοτροζίνη και πλάσαρε διαγώνια από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή. Στο 18’ σε κτύπημα φάουλ του Δογάνη, η μπάλλα «έγλειψε» το δοκάρι του Παλληνιακού αλλά στο 28’ η πίεση του Ντρένοβα ανάγκασε σε λάθος τους φιλοξενούμενους και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-0.
Στο 61’ από ενέργεια και πάσα του Ντρένοβα, παραλίγο ο νεαρός Κυριόπουλος να σκοράρει. Όμως δεν βρήκε την μπάλλα στην προβολή που επιχείρησε...
Διαιτητές: Παπάζογλου, Μαγουλάκης, Γιαλούρης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Ρακιντζόπουλος (46' Παπασαράντος), Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κοβάνης (46' Κυριόπουλος), Κούνας (53' Π. Μπούρας), Πάσσαρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Σβόλης, Καψάλας, Δογάνης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Γάσπαρης, Μπούρμπουλας, Προβίδης (35' λ.τρ. Καλούδης), Παπακωσταντίνου, Παπάζογλου (74' Λουκής). 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money