Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1–0




Το τοπικό ντέρμπυ Συκαμίνου – Αυλώνα διεξήχθη σε φίλαθλο πλαίσιο και στο τέλος οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0. Οι αντίπαλοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.
Το Συκάμινο άρχισε και τελείωσε το παιχνίδι με καλή απόδοση… Μάλιστα, στο 4’ σε σέντρα σουτ του Φιλλή μέσα από την περιοχή, η μπάλλα αναπήδησε στον αγωνιστικό χώρο και κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 15’ ο νεαρός Μαρίνωφ, αμαρκάριστος, έκανε ανάποδο ψαλιδάκι που έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Και στο 20’ πάλι ο Φιλλής, πέρασε τον Μ. Μαλαβάκη, κι από πλάγια θέση πλάσαρε μόλις άουτ!
Το β’ ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερο ποιοτικά. Ο Αυλώνας στο 48’ ο Κάρολι έκανε ωραία ενέργεια, κι έδωσε στον Λέκκα, που ανενόχλητος μέσα στην περιοχή πλάσαρε και ο Οσμάν απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ... Στο 52’ ο Παπαπάνου και στο 54’ ο Παπαγάλος, είχαν ακόμη δύο καλές αλλά χαμένες ευκαιρίες για γκολ!
Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και στο 65’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Λέκκα, που με σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Οσμάν.
Στο 78’ ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων Τζιαχρήστας, έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Μ. Μαλαβάκη, αλλά το καλύτερο φινάλε για το Συκάμινο, το επιφύλασσε ο Κώστας Φιλλής, ο οποίος στο 90’ επιχείρησε επέλαση από πλάγια θέση και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μαλαβάκη, κι έκανε το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του!
Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι είχαν πλασέ του Παπαπάνου, μόλις άουτ και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Αυλώνας παραλίγο να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Στεφανή! 
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος, Αικ. Αντωνίου – Μπαλάγκα.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Τυροβόλης (46’ Μπάνας), Μήτρου (85’ Λεμπούσης), Κατερίνης,
Καραμιχάλης, Σουβατζής, Παπαγάλος, Φιλλής, Μαρίνωφ (46’ Παπαπάνου), Τζιαχρήστας,
Τούκας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μ. Μαλαβάκης, Παλαιοσπύρος (60’ Πάντος), Τσέλιος, Γ. Μαλαβάκης,
Νάνος, Στεφανή, Κάρολι, Κούφο, Λέκκας, Γαλάτης, Μπαμπαλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money