Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–0



Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ


Με πολύ άγχος κατάφερε να νικήσει 1-0 ο Πρωτέας τον εξαιρετικά αγωνιστικό Διόνυσο! Το πολύτιμο γκολ πέτυχε ο Χρήστου στο 15’ σφραγίζοντας το τελικό αποτέλεσμα και την εξαιρετική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.
Το άγχος για τη νίκη, που εξασφάλιζε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο, επηρέασε αρνητικά την απόδοση των παικτών του Πρωτέα, που είχαν κακή απόδοση. Βρέθηκε όμως σε εξαιρετική ημέρα ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου, ο οποίος έσωσε τρεις φορές την εστία του από βέβαιη παραβίαση σε ισάριθμες καλές προσπάθειες των παικτών του Διονύσου, που έδειξαν διάθεση και παραλίγο να έπαιρναν την ισοπαλία.
Κατά την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε -με συγκινητική κατάνυξη- ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων παλικαριών Γιάννη Τζιβίλογλου και Φίλιππου Δελαπόρτα.
Διαιτητές: Μπέκας, Β. Γαλάνης, Μπερέτας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Χύκα, Γεσιλάι (70’ Κατσούλας), Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Τζανής, Χουσιάδης (83' Λάππα), Μαραγκός, Καλιανιώτης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης (46’ Παξιμάδης), Γεωργοκίτσος (80' Σταυρόπουλος), Γκέσουρας, Ουντέζε, Χριστοδούλου, Γεροβασίλης (53’ Κολέτσας), Καρατσίκος, Δρόσος, Μαρώλιας, Κωνσταντόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money