Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-2


Καλό παιχνίδι ισοδύναμων ομάδων έγινε στο γήπεδο Ερυθρού, όπου ο Πρωτέα σημείωσε εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του πρωτοπόρου Εθνικού Ν. Μάκρης. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Π. Φωκαίας για κατάληψη της β’ θέσης της βαθμολογίας στον όμιλο και πιθανή άνοδο στην Α’ κατηγορία…
Στο 48’ του α’ ημιχρόνου (ή στο 44’ σύμφωνα με το φύλλο αγώνα) προηγήθηκε ο Πρωτέας με σουτ του Χουσιάδη, ύστερα από κόρνερ (0-1). Σύμφωνα με την άποψη των γηπεδούχων, το ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί και δεν υπήρχε λόγος για καθυστέρηση και μάλιστα 3’ λεπτών.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’), ο Εθνικός ισοφάρισε με κεφαλιά του Ζιάγκου (1-1). Στο υπόλοιπο διάστημα οι ομάδες προσπάθησαν για την επιτυχία δεύτερου τέρματος, με ίσες δυνάμεις και ευκαιρίες.
Στο 76’ ο Καλιανιώτης είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 85’ ο Χρήστου με πλασέ έδωσε τη νίκη (1-2) στον Πρωτέα (αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι προηγήθηκε φάουλ υπέρ του Εθνικού που δεν δόθηκε από τον διαιτητή)! Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού (88’) απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνίου.
Ο διαιτητής Μανιώτης (βοηθοί Ρούντος, Φαμέλης) διέκοψε δύο φορές προσωρινά τον αγώνα, επειδή οι οπαδοί του Εθνικού τον έβριζαν…
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ (73' Στεφανίδης), Βιβικίδης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Κότσι, Ζιάγκος (63' Αντωνίου), Μαγγίνας, Αλτιπαρμάκης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Χύκα (46' Κατσούλας), Γεσιλάι, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Τζανής, Χουσιάδης (90' Λάπα), Μαραγκός, Καλιανιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money