Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1-2



Με καλή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα 2-1 από το Γραμματικό η Άρτεμις, στο ντέρμπυ για την κατάκτηση της β’ θέσης του ομίλου. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, η Άρτεμις απέδειξε την ανωτερότητά της και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Τσούκα (43’) και Λένο (76’). Ο Ραμνούς μείωσε για το τελικό 1-2 με κτύπημα πέναλτυ του Ματέρη στο 90’. Στο πέναλτυ υπέπεσε ο Λένο (χέρι), ο οποίος απεβλήθη.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Μπουξμπάουμ, Γουργιώτης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ι. Χρυσίνας, Καλαθάκης, Φαραντάκης (65’ Αμάτι), Ματέρης, Μουρίκης (81’ Σ. Γκίκας), Κ. Χρυσίνας (78’ Σαμανίδης), Δ. Κόλλιας, Ζούπα, Μήτσης, Ντούρας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Σ. Κόλλιας, Καββαθάς, Σερμαγιάς, Βασιλείου (80’ Μοιρασγεντής), Δημητρίου, Λένο, Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης (84’ Δαρβής), Τσουκαλάς (75’ Σόταϊ).

* Μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Α.Ο. Ραμνούντος Γραμματικού Τάσος Χρυσίνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι αγώνες της ομάδος μας στο γήπεδό μας αποτελούν γιορτή! Χαρακτηρίζονται από πλήρη διαύγεια! Γι’ αυτό χαίρονται να παρακολουθούν τους αγώνες της, παράγοντες του δήμου μας, τοπικοί πολιτευτές, παράγοντες της ΕΠΟ και της ΕΠΣΑΝΑ, δίνοντας συγχαρητήρια στον πρόεδρο για την άψογη διοργάνωση των αγώνων. Το Δ.Σ. του Ραμνούντος Γραμματικού, δια του προέδρου του κ. Αναστασίου Χρυσίνα, συγχαίρει –παρά την ήττα- το διαιτητικό τρίο του αγώνος με την Αρτέμιδα, για την άριστη διαιτησία τους. Επίσης, συγχαίρει και την αντίπαλο ομάδα της Αρτέμιδος, για την μεγάλη της νίκη και της εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της.
Απευθύνουμε, τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδος μας, που κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου μας και μέσα σε άριστο κλίμα φιλάθλου πνεύματος και φιλοξενίας, χειροκρότησαν κάθε καλή προσπάθεια των παικτών που αγωνίσθηκαν». 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money