Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-2


Οι παίκτες της Λαυρεωτικής έπεσαν στην παγίδα του εκνευρισμού και από το 14’ έμειναν με δέκα παίκτες! Ο Παπαγεωργίου σε μια προσπάθεια να πάρει καλύτερη θέση, κτύπησε αντίπαλο και με την υπόδειξη του βοηθού αποβλήθηκε. Έτσι, ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και διατήρησε ελαφρά υπεροχή στις κινήσεις.
Το 0-1 πέτυχε στο 42’ με κεφαλιά ο Αθανασόπουλος, σε μια φάση διαρκείας και αφού η άμυνα της Λαυρεωτικής δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά την μπάλλα από την περιοχή της.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά καλά, με πολλές πάσες και συνδυασμούς. Σημείωσαν το 0-2 στο 63’ με κοντινό πλασέ του Τσέλια, που εκμεταλλεύθηκε λάθος απόκρουση του Δρογγίτη. Νωρίτερα (56’) ο τερματοφύλακας Λάμπρος έσωσε την εστία του με διπλή απόκρουση σε προσπάθεια των Αθανασόπουλου, Σουσούνη.
Το τελικό σκορ (1-2) διαμόρφωσε στο 86’ ο Τζώρας ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του 90’, όταν ο Αθανασόπουλος πλάσαρε μόνος απέναντι στον Λάμπρο, ψηλά άουτ!
Η διαιτησία (Δραγάτης, Παπαδιώτης, Μήταρης) αμφισβητήθηκε έντονα μετά την αποβολή. Πάντως, δεν έκανε το μεγάλο λάθος, ούτε έκρινε το αποτέλεσμα.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (75' Μιχαηλίδης), Χασιώτης, Παπακωσταντίνου, Τσιαούσης, Μακρής, Τζώρας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης (46' Πάνου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα, Σινάνι (63' Ράλλης), Πατσιονίδης (83' Μεταλληνός), Μπερμπάντης, Κολώνης, Τσέλια, Τσιούμας, Φιλλής (89' Μηλιώτης), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε μη γραφετε οτι θελετε...ποια παγιδα εκνευρισμου και παπαριες!!!πες τε τα πραγματα οπως εχουν γιατι ετσι δεν πατε μπροστα...γελαει ο κοσμος ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 100%. ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ Η ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ Ο ΛΕ ΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ . ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ . ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ . ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΕΑΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

omadara 10 sta 10 kai uparxei kai sunexeia...gatakia oloi sas

Ανώνυμος είπε...

nai nai omadara o agios stefanos exoun trela8ei oloi!!! kagoures agiostefaniwtes thelete k anodo oust re vgalte kamia eksatmisi apta amaksia sas k pigente ston "sta8mo" gia kafe k meta anevete.. asxetoi

Ανώνυμος είπε...

fate ta mpalakia kai min milate...agiostefanara sti g etniki kai ta muala sta kagkela.

Ανώνυμος είπε...

Valte re vlakes na pesoun thlefwna mpas k parete kana paixnidi alla toso rezilia eiste !!!! Emeis sthn stamata sas dwssme thn anodo mhn to ksexnate!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΟΥΤ ΟΕΟ!

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρε μεγαλε εσυ που τα ξερεις ολα. Γιατι?

Ολο λογια ειστε ολοι χαζουλη αλλα απο αποδειξεις τιποτα.

Σε ποναει μαλλον ο Τσαο ε?

Ανώνυμος είπε...

Σταματιωτες εγω αυτο που καταλαβα ηταν οτι προτιμησατε να το δωσετε γιατι το σκατο ειχε κατεβη στο παπουτσι και ειχε βαρυνη το παπουτσι για να αποφυγετε την πενταρα με λιγα λογια συμβιβαστηκατε

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΠΑ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΓΑΤΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ελάτε εσείς στη Ραφήνα και θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η ημέρα
ούτε ο Θεός δεν θα μπορέσει να στήσει αυτό το παιχνίδι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΛΟ ΜΛΚΙΕΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΘΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ..

Ανώνυμος είπε...

σας χαλασε ο μαλαμας με 7 επρεπε να ειχατε τελειωσει εκεινο το παιχνιδι, μονο τους παγκους δε κλωτσαγατε και ολο μαγκια και κλανια.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money