Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-1


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (5) ΔΕΞΙΑ
Η Άρτεμις «προσέφερε» την ισοπαλία στον Σαρωνικό, ο οποίος δεν έκανε την παραπάνω προσπάθεια για να αδράξει την πιθανότητα νίκης… Από ένα ήρεμο, ευχάριστο και σχετικά αμφίρροπο ματς στο α’ ημίχρονο, εξελίχθηκε σε διαμάχη προσωπικών διεκδικήσεων των παικτών και μίζερη αγωνιστική αντιπαράθεση στο β’ μέρος, όταν από το 57’ λεπτό ο Σαρωνικός κέρδισε καθαρό πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα της Αρτέμιδος Κόλλια…
Μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού σχεδόν τίποτε δεν έδειχνε ότι η γηπεδούχος Άρτεμις μπορούσε να χάσει την διαγραφόμενη νίκη της! Είχε προηγηθεί 1-0 από το 16’ λεπτό, με προσπάθεια του προωθημένου Δημητρίου και διατηρούσε με σχετική ευκολία την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η Άρτεμις έχασε μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο 50άλεπτο, ὀπως και ο Σαρωνικός επισκέφθηκε (επικίνδυνα κάποτε) την αντίπαλη περιοχή αλλά χωρίς να γίνει ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία του.
Όμως στο 57’ έγινε λάθος από τον Τσανακτσή, πήρε την μπάλλα ο Χαρίτος και ξεχύθηκε προς την εστία του Κόλλια, που αναγκάσθηκε να τον ανατρέψει και να αποβληθεί… Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Θάνο στο 60’ και ο Σαρωνικός ισοφάρισε 1-1.

ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΘΑΝΟ ΣΤΟ 58' (1-1)
Απ’ εκεί και πέρα, υπήρξαν δύο εντυπωσιακές φάσεις για γκολ, μία από κάθε πλευρά: 
Στο 74’ ο Τσανακτσής από κοντά έκανε σουτ κι έστειλε την μπάλλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στο 76’ ο Χαρίτος μπήκε πάλι μόνος του (όπως στο πέναλτυ) στην περιοχή και πλάσαρε ωραία τον Καρυστινό, ο οποίος πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση, σώζοντας την εστία του!
ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗ ΣΤΟ 74'
Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο δεν είχαν τέλος και ο διαιτητής απέβαλε τον Καραμανίδη στο 79’ («τσίμπησε» κι απάντησε σε πρόκληση του Καραλή).
Ακόμη και με 9 παίκτες, η Άρτεμις έδειξε ότι μπορούσε να είανι πιο επικίνδυνη, αφού ο Τσούκα αναστάτωσε 2-3 φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι –στο ίδιο χρονικό διάστημα- δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα… Έτσι, η κρίσιμη αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 και οι δύο ομάδες έμειναν (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) εκτός νυμφώνος, στην διεκδίκηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Μάλαμας, Μήταρης, Λάμπρου.   
ΑΡΤΕΜΙΣ: Σ. Κόλλιας, Καββαθάς (58’ Καρυστινός), Σερμαγιάς (69’ Διαμαντής), Βασιλείου, Δημητρίου, Ντούσης (67’ Σόταϊ), Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης, Τσουκαλάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Μπούκης, Ζουμπουρλής, Χ. Κετέογλου (46’ Β. Καραγιάννης), Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Ναυπλιώτης, Τσομπανάκης (46’ Κερμέτζο, 81’ λ.τρ. Χ. Τσούνης), Αλεξίου, Θάνο. 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money