Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΜΑΡΚΟ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-0


Μεγάλη νίκη παραμονής για την Μαρκό και ήττα–σοκ για την Θύελλα. Οι γηπεδούχοι που πέρυσι τέτοια εποχή διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, έπαιξαν με την πλάτη στον τοίχο και πήραν την πολύτιμη νίκη, που τους δίνει σημαντικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. 
Οι μέχρι χθες πρωτοπόροι της βαθμολογίας δεν δικαιολόγησαν σε καμία περίπτωση την βαθμολογική τους θέση και καλούνται να αποδείξουν τις δυνατότητές τους σ’ ένα νοκ-άουτ παιχνίδι τίτλου, την ερχόμενη Κυριακή στην Ραφήνα, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο πλέον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Η Θύελλα μόνο με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα…
Στο α’ ημίχρονο η Μαρκό είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, έφθανε κοντά στο αντίπαλο τέρμα αλλά δεν έχασε κάποια «τρανταχτή» ευκαιρία, παρ’ ότι οι επισκέψεις του Γκαβασιάδη ήταν επικίνδυνες σε δύο περιπτώσεις!
Η Θύελλα είχε ένα τετ-α-τετ του Μπούκουρι στο 25’, καθώς το άγριο χόρτο του γηπέδου του στέρησε την δυνατότητα να πλασάρει σωστά!
Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι πάλι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 48’ αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 50’, ύστερα από προσπάθεια του Γκαβασιάδη, που έστειλε την μπάλλα στα πόδια του Σόταϊ, κι από εκεί στα δίχτυα του Κατσιούλη.
Εντύπωση προκάλεσε η αδυναμία της Θύελλας να απειλήσει σοβαρά την εστία του Γερογιάννη στα υπόλοιπα 40’ λεπτά του παιχνιδιού! Η είσοδος του Μουτζακά που είχε κρατηθεί προληπτικά στον πάγκο, δεν έδωσε λύσεις.
Η Μαρκό κράτησε καλά τις θέσεις της μέχρι τέλους, κι έχασε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες. Στο 42’ τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Καβάσης. Επίσης, στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις, ο νεαρός Θωμάς Σιδέρης.
Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες, παράγοντες και τεχνική ηγεσία της Μαρκό πανηγύρισαν έξαλλα την μεγάλη αυτή νίκη…
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Δραγάτη, Παπαδιώτη, Μήταρη.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (58' Φιωτάκης), Θ. Σιδέρης, Καβάσης (42' λ.τρ. Κωστής), Κοντζιάς, Ρίζος, Ι. Σιδέρης, Φουστέρης, Αγγελάκος (89' Τσόρακας), Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόμου (53' Μπαξεβάνης), Σόταϊ, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αποστολάτος (70' Λάμπρου), Μπούκουρι (52' Μουτζακάς), Κατσούγκρης, Ντόσκας.

4 σχόλια:

makakos25 είπε...

ρε παιδια δεν καταλαβαινετε οτι τη Θυελλα δεν την ''εκαιγε''αυτο το παιχνιδι.Ηθελε να φυγει απο Μαρκο με τις λιγοτερες δυνατον απωλειες σε παικτες.Αυτο που την καιει ειναι το παιχνιδι με Αγ.Στεφανο.Θελει να τον ξανακερδισει για να αποδειξει οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην κατηγορια.

Unknown είπε...

δεν την εκαιγε???? δηλαδη δεν ξεφτιλιστηκε που εχασε απο μια ομαδα που παλευει για να σωθει??? δηλαδη εαν εχανε απο τον ωρωπο η το γερακα τα ιδια θα λεγατε??? αν χανατε με 4 - 0 τι θα ελεγες???? δηλαδη αν χασετε απο τον αγιο - στεφανο τι θα λετε? καλα καναμε που χασαμε απο την μαρκο?? αντι να ειστε τουλαχιστον δημοκρατικοι οτι Η ΜΑΡΚΟ επαιξε σαν να ηταν προτωπορος λατε οτι δεν καιγοσαστε? κριμα που κοιτατε μονο την ομαδα σας κ οχι την υπερπροσπαθεια που εκαναν τα παΙδια της ΜΑΡΚΟ χτες μπραβο κ παλι μπραβο οχι σεσ εσασ αλλα στην ΜΑΡΚΟ Κ ΜΟΝΟ

makakos25 είπε...

ΦΙΛΕ μαλλον δεν καταλαβαινεις τι εγραψα.Ολη η χρονια για τη Θυελλα ειναι το ματς της Κυριακης.Ποιο Μαρκο και πιο χωραφι.Για να εχεις ομαδα πρεπει να εχεις γηπεδο .Αν αυτο το πραγμα εσυ το λες γηπεδο τοτε.....και για το ποιος εχει ομαδα δες λιγο την βαθμολογια.Και πες και κανενα ευχαριστω ο νοων νοητω

Unknown είπε...

δηλαδη μας κανατε την χαρη??? τον ειδες τον αγωνα??? η λες πραγματα του αερα??? εχεις εχετε πλαστικο που ειναι χειροτερο απο το κανονικο κ χειροτερο απο χωραφι κ ποτε δεν ειχατε κανονικο χορτο.η καλη ομαδα πεζει σε ολα τα ειδη τον γηπεδων ακομα κ σε χωραφι.δειξατε με την αποδοση σας σαν θυελλα οτι εισασταν προτοποροι???εαν χασετε με τον αγιο - στεφανο δεν θα πεις τι μαλακια εκανες κ εχασες απο την ΜΑΡΚΟ??? παραδεξου οτι σε νικησε μια ομαδα που (κακως λογο ιστοριας)παλευει για να σωθει.δηλαδη τι θα ελεγες εαν εχανες απο αηττητο σπατων η γερακα η ωρωπο δηλαδη αυτες οι ομαδες εχουν καλυτερο γηπεδο??? ((φιλε)) πρεπει να εισαι αντικειμενικος οταν φτιαχνεισ ενα σα'ι'τ η ενα φορουμ αλλα απο οτι βλεπω αστα να πανε.....

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money