Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0-4


Το Καπανδρίτι με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Μίχα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, νίκησε τον Παμπαιανικό μέσα στην Παιανία με 4-0.
Στο 8’ μετά από κόρνερ του Μίχα, ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 11’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Παμπαιανικού Κασελούρης, επειδή έπιασε την μπάλλα με το χέρι εκτός μεγάλης περιοχής. Μέχρι να καταλάβουν οι άπειροι παίκτες των γηπεδούχων τι είχε συμβεί, στο 18’ ο Μίχας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.
Απ’ εκεί και πέρα, με την είσοδο του Σέλβια, ο Παμπαιανικός έγινε πιο απειλητικός, δημιούργησε κάποιες φάσεις, κυρίως με τον Λαγό και τον Σέλβια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Το Καπανδρίτι όμως συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 70’ ο Πιτσιάβας με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-3. Τέλος, στο 80’ ο Μίχας με ένα ακόμη μακρινό σουτ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του (0-4).
Ο Παμπαιανικός κέρδισε πέναλτυ στο 87’ (ανατροπή του Δημήτρουλα από τον Σίνα). Το εκτέλεσε ο Σέλβια, κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μανουσάκης!
Διαιτητές: Δραγάτης, Μανιώτης, Λάμπρου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Αγγελόπουλος, Α. Λαλαούνης (74’ Μάνθος), Ζάχαρης (12’ Βαρθολομαίος), Οικονομίδης, Γκόμπλιας, Κατσαρός (33’ Σέλβια), Στασινούλιας, Λαγός, Δημήτρουλας, Μυρτάι.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Αλιάι (61’ Πιτσιάβας), Κουτρώνας, Σίνας, Σωτήρχος, Ν. Μελίρας, Μ. Τσαλίδης (80’ Βελτανιώτης), Αθανασόπουλος, Μπύρωσης, Μίχας (83’ Παπαϊωάννου), Καραμπιτιάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money