Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΓΑΛΑΝΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ GALAXY!


Σοβαρό επεισόδιο δημιούργησαν 4-5 φανατικοί οπαδοί του Κορωπίου, οι οποίοι το Σάββατο 9/3 ώρα 3.30’ μ.μ. πήγαν στο γήπεδο Galaxy, που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή μεταξύ Σπάτων και Κορωπίου, για να «κράξουν» τον διαιτητή Αριστείδη Γαλάνη, ο οποίος διαιτήτευε εκεί τον αγώνα Β’ κατηγορίας Προφήτη Ηλία – Βουλιαγμένης!
Από την ώρα που εμφανίσθηκε ο διαιτητής και οι παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, μέχρι και μετά τη λήξη του αγώνα, αυτοί οι φανατικοί οπαδοί του Κορωπίου, δεν σταμάτησαν να βρίζουν με ασυνάρτητο υβρεολόγιο τον Αρ. Γαλάνη, επειδή κατά την επίσημη άποψη του Α.Ο. Κορωπίου, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έδωσε 4 πέναλτυ υπέρ του Κορωπίου στον αγώνα της 2 Μαρτίου στο Μαρκόπουλο, με την τοπική Μαρκό!
Οι φίλοι του Προφήτη Ηλία και της Βουλιαγμένης δεν ακούσθηκαν καθόλου στη διάρκεια του παιχνιδιού. Μόνο οι 4-5 υβριστές του διαιτητή ακούγονταν καθ’ όλη την διάρκεια του 90λεπτου!
Κατά περίεργη συγκυρία, παρόντες στο γήπεδο ήταν ο αντιπρόεδρος του Κορωπίου Παναγιώτης Πάντου, όπως και οι προπονητές της ομάδας Αντώνης Καρπούζας και Κώστας Τσίχλης, οι οποίοι πήγαν να παρακολουθήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που παίζουν δανεικοί από το Κορωπί στην ομάδα του Προφήτη Ηλία και να συναντηθούν με τον υπεύθυνο της ομάδας αυτής Φώτη Μπαλτίδη. Άλλωστε, ο κ. Μπαλτίδης ήταν μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής στον Α.Ο. Κορωπίου.
Επειδή η συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων είχε γίνει πολύ ενοχλητική, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ για τα γεγονότα και η εντολή που δόθηκε ήταν να υπάρξει κατανόηση και ανοχή από πλευράς παρατηρητού αγώνα και διαιτητών. Σε περίπτωση που η κατάσταση εκτραχυνόταν, έπρεπε να κληθεί αμέσως η Αστυνομία.
Όταν τελείωσε ο αγώνας, οι «διαμαρτυρόμενοι» έτρεξαν στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρχικά με άγριες διαθέσεις και μετά πιο ήρεμα) γιατί –όπως έλεγαν- ήθελαν να κάνουν ερωτήσεις στον διαιτητή Γαλάνη και να λάβουν απαντήσεις! Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, οι «διαμαρτυρόμενοι» κρατήθηκαν σε απόσταση από τους διαιτητές αλλά συνέχισαν το υβρεολόγιό τους, μέχρι να δεχθούν –ύστερα από ώρα- να αποχωρήσουν, με την παρότρυνση του κ. Καρπούζα.
Είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές συνεννοήσεις μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με τους ανθρώπους του Κορωπίου, στους οποίους είχαν διαμηνύσει ότι σε περίπτωση «θερμού επεισοδίου», ο πέλεκυς της τιμωρίας θα ήταν βαρύς…
Στο μεταξύ, οι διαιτητές καλού – κακού κάλεσαν την Αστυνομία και απεχώρησαν με την προστασία της, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, κι αφού είχαν αποχωρήσει νωρίτερα και οι τελευταίοι παράγοντες και θεατές του αγώνα

 * Στη φωτογραφία παραπάνω, από την συνάντηση Προφήτη Ηλία-Βουλιαγμένης, διακρίνονται στο βάθος, έξω από το σύρμα της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Galaxy, οι «διαμαρτυρόμενοι» υβριστές του διαιτητή Α. Γαλάνη, οπαδοί του Κορωπίου!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala akoma klaite ekei sto kwropi telos petaxe to prwtathlima

Ανώνυμος είπε...

για ολα φταειο καρπουζας τους φωναζει στο γηπεδο για φασαρια και μετα τους λεει φυγετε

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΚΟΡΩΠΑΡΑ ΓΕΡΑ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ = ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΥΡΙΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΩΠΙ = ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΓΑΛΑΝΗ ΝΑΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΕΞΙ ΣΤΑ ΕΞΙ

Ανώνυμος είπε...

kala ama eixan piei kiolas oi 3 pou anagnorizw sti foto tha prepei na pese poly mpineliki xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΚΟΡΩΠΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΩΠΙ = ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΙ ΣΤΑ ΕΞΙ

Ανώνυμος είπε...

kanenas den paizei daneikos ston profhth hlia apo to korwpi..

Ανώνυμος είπε...

σημερα το εργο ελαβε τελος για το κορωπι ο καρπουζας και η παρεα του το καταντησαν κορωπακι

Ανώνυμος είπε...

AYTOYS O KARPOYZAS TOYS PLIRONI GIA NA PIGENOYN STO GIPEDO ME LEFTA TOY DIMOY KOROPIOY KAI TOYS EXI MARGIONETES KAI TOY FTEI O DIETITIS

Ανώνυμος είπε...

ρε κορωπιότες αρβανίτες ότι και να κάνετε τελείωσε το πρωτάθλημα , αφου είστε για τα πανηγύρια παλιόβλαχοι κατσίκια

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money