Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: «ΕΦΥΓΕ» Ο ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Κηδεύθηκε την Πέμπτη 7/3 από τον ιερό ναό Αγίου Τρύφωνα Παλλήνης ο Λεονάρδος Αναστασίου, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 75 ετών. Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην προέδρου και νυν αντιπροέδρου του Παλληνιακού Χρήστου Αναστασίου, ο οποίος υπήρξε κι εκείνος πρόεδρος της ομάδας στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Επί των ημερών του, ο Παλληνιακός έζησε σημαντικές επιτυχίες, όπως 
η πρώτη άνοδος της ομάδας από την Γ’ στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ... Ο Λεονάρδος, ήταν ανιψιός του ιδρυτή της ομάδας, Νικολάου Αναστασίου!
Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Παλληνιακού Παναγιώτης Μερτύρης, τόνισε: «Η οικογένεια του Παλληνιακού είναι φτωχότερη. Θρηνεί τον χαμό ενός εκ των πιο αγαπημένων μελών της. Ο Λεονάρδος Αναστασίου αποτέλεσε ικανότατο στέλεχος, που δούλεψε πολύ για την πρόοδο του συλλόγου. Τον χαρακτήριζε η αγάπη για τον αθλητισμό και τον Παλληνιακό, η εργατικότητα και η καλοσύνη του». Τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
* Στη μνήμη του Λεονάρδου Αναστασίου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή την ερχόμενη Κυριακή, στον αγώνα πρωταθλήματος ανδρών Α’ κατηγορίας Παλληνιακού-Ωρωπού. 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Ο πρώην πρόεδρος και σημερινός αντιπρόεδρος του Παλληνιακού Χρήστος Αναστασίου, με δήλωσή του ευχαρίστησε τα μέλη της «οικογένειας» του συλλόγου, για την στήριξή τους στην οικογένειά του, λόγω του αδόκητου θανάτου του πατέρα του Λεονάρδου Αναστασίου. Στην δήλωσή του αναφέρει:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Παλληνιακού για τα θερμά λόγια συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς προς το πρόσωπο του εκλιπόντος πατρός μου Λεονάρδου Αναστασίου.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον νυν πρόεδρο και παιδικό μου φίλο Παναγιώτη Μερτύρη, ο οποίος με όσα δημοσίως εξέφρασε, έδειξε ότι ο Παλληνιακός έχει ιστορία 74 ετών την οποία δεν ξεχνά, αναγνωρίζοντας και αποδίδοντας τιμή σε όλους όσους προσέφεραν στο σύλλογο.
Επίσης, ευχαριστώ το Δ.Σ., τον προπονητή, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και όλους τους παλαιούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλους του Παλληνιακού, οι οποίοι παρευρέθησαν και συνόδευσαν τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία (η οποία απέχει μερικές δεκάδες μέτρα από την έδρα της ομάδας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε).
Ο Παλληνιακός ήταν, είναι και θα παραμείνει, η ομάδα που εκπροσωπεί την Παλλήνη. Και πάντοτε θα βρίσκονται άνθρωποι που θα θυσιάζουν χρόνο, χρήμα και ό,τι άλλο μπορούν, προσθέτοντας μικρά ή μεγάλα κομμάτια στην ιστορία του».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΚΗ .....

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money