Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ


Ο Αθλητικός Σύλλογος Καπανδριτίου οργανώνει την Κυριακή 24 Μαρτίου (ώρα 7 μ.μ.) εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καπανδριτίου, με θέμα «Ανασυγκρότηση και ανάδειξη αξιών» και στόχο το νέο ξεκίνημα, με νέα φιλοσοφία λειτουργίας, μιας αθλητικής μονάδας.
Συντονιστής είναι ο Μανώλης Κασσωτάκης, χαιρετισμό θα απευθύνει το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και επί χρόνια πρόεδρος του Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου Δημήτρης Βελτανιώτης και ο Γιώργος Καλογεράκος θα παρουσιάσει την καινοτόμο ιδέα εξειδικευμένου τρόπου εκπαίδευσης, για τη διαμόρφωση και την εξέλιξη ενός δυναμικού, εκρηκτικού και παραγωγικού ανθρώπου, αθλητή, ποδοσφαιριστή. Η θεματολογία περιλαμβάνει τις ενότητες: α) Η φιλοσοφία ως στυλοβάτης για την θεμελίωση των άξιων στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο, β) τα παιδιά αναδεικνύουν την αξία τους όταν «ελευθερώνονται» από την βία, γ) το ποδόσφαιρο με την μοναδικότητά του συμβάλλει στην εξέλιξη του ανθρώπου, αθλητή, ποδοσφαιριστή, δ) τελικό αποτέλεσμα η ένωση των αθλητικών συλλόγων μεταξύ τους και σε κάθε σύλλογο η ένωση παραγόντων, προπονητών, γονέων και αθλητών.
Ο προπονητής Μιχάλης Κατσίμπρας θα εξηγήσει τον αθλητικό – προπονητικό σχεδιασμό, με καθορισμένους στόχους. Ενότητες: α) Κριτήρια αξιολόγησης, προσαρμογής και αυτο-βελτίωσης ανά ηλικία, β) η αθλητική διατροφή στην υλοποίηση του στόχου.
Η εκδήλωση προσφέρει την μοναδική δυνατότητα –μπροστά σε πολλούς καλεσμένους- να φωτισθεί και να γίνει κατανοητό ότι ο αθλητισμός δεν λειτουργεί αυτοτελώς αλλά χρειάζεται την συμπαράσταση της οικογένειας, του σχολείου και της φύσης…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money