Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΟΞΑΣ – Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δέχθηκε ότι η Δόξα Κορωπίου υπέπεσε στο παράπτωμα, το οποίο εμπίπτει στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΠΟ, όπως ακριβώς απεφάνθη και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Όμως, τιμώρησε το σωματείο με ελαφρύτερη ποινή, όπως έπραξε και με την μείωση της ποινής του Σαλπιγγίδη, εφαρμόζοντας το νόμο κατά την βούληση του δικαστή.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί ο μη διεξαχθείς αγώνας Δόξας Κορωπίου – Α.Ο. Κορωπίου της 26ης αγωνιστικής και θα ορισθεί σε ουδέτερη έδρα ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της Δόξας Κορωπίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, «η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε την έφεση της Δόξας Κορωπίου και του αντιπροέδρου της Θεοδώρου Λεβαντέζου κατά της υπ’ αριθμό 26/12-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση. Δίκασε στην ουσία την υπόθεση και απεφάνθη ότι τελέσθηκε το πειθαρχικό παράπτωμα της δημιουργίας μεμονωμένου επεισοδίου (άρθρο 15 παρ. 8 περ. δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).
Επέβαλε στο σωματείο Δόξα Κορωπίου την πειθαρχική ποινή της στερήσεως του δικαιώματος ν’ αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και στον Θ. Λεβαντέζο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ». 


Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ από τις 12 Μαρτίου 2013, ήταν η ακόλουθη: Επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού της Δόξας Κορωπίου από κάθε εκδήλωση (πρωτάθλημα) για μία αγωνιστική ημέρα, αρχής γενομένης από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 και πρόστιμο 400 ευρώ. Επίσης, τιμώρησε τον Κ. Παπακωστόπουλο με τρία έτη απαγόρευσης συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και χρηματική ποινή 500 ευρώ και τον Θ. Λεβαντέζο με δύο έτη απαγόρευσης συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και χρηματική ποινή 200 ευρώ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να σου πω και ποιος θα κερδισει κοτσωνη!!!

Ανώνυμος είπε...

τωρα φτιαχτε το αδελφακια -ποιος φανταζονταν οτι η Δοξα θα ηθελε τους βαθμους......

Ανώνυμος είπε...

σωστε το αδελφακι για να πεσετε μαζι του χρονου

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money