Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ!


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ-ΠΡΩΤΕΑ 1-0 ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Σε θεσμική εκτροπή εξελίσσεται η συμπεριφορά της διοίκησης της Ένωσης, με την εξυπηρέτηση ορισμένων παραγόντων και σωματείων, που υποπίπτουν σε παραβάσεις κανονισμών! Το τελευταίο γεγονός που έπεσε στην αντίληψή μας, συνέβη με πρωταγωνιστές τον παρατηρητή Γ. Ζερβούδη και τον πρόεδρο του Ραμνούντα Γραμματικού Τάσο Χρυσίνα, μετά την λήξη της συνάντησης Ραμνούντα-Πρωτέα 1-0, στο γήπεδο Γραμματικού. 
Στην ουσία, όμως, την ευθύνη φέρουν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών!
Ο παρατηρητής έγραψε στην έκθεσή του ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Γραμματικού μπήκε στον χώρο των αποδυτηρίων, με δικό του κλειδί, χωρίς την άδεια του παρατηρητή αγώνα! Παρά την παρατήρηση που του έγινε, ο κ. Χρυσίνας απάντησε απρεπώς στον παρατηρητή…
Δυστυχώς, η έκθεση του παρατηρητή δεν ελήφθη υπ’ όψιν από την Πειθαρχική Επιτροπή και ο παράγοντας του Ραμνούντα, δεν εκλήθη ούτε καν σε απολογία.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Δεστούνης, προσπάθησε να πληροφορηθεί ποιος είχε την ευθύνη της μη κλήσης σε απολογία. Το θέμα πήρε διάσταση και απ’ ότι φαίνεται θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sovaros paratiritis o zervoudis megalo noumero

Ανώνυμος είπε...

Έχει κρασί και πολύ πρόβατο το Γραμματικό για όλους. Μπεεεεεεε

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money