Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΠΑΝΕΑΣ



Α. ΣΠΑΝΕΑΣ


Συγκροτήθηκε σε σώμα την Δευτέρα 4/3, το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, για 3ετή θητεία. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Αριστείδης Σπανέας, α’ αντιπρόεδρος ο Ηλίας Ντάφλος, β’ αντιπρόεδρος ο Σταύρος Σούλος, γενικός γραμματέας ανέλαβε ο Βασίλης Σπαθής, ταμίας ο Βαγγέλης Χαρίσης και μέλη οι Ηλίας Μικρόπουλος και Σάκης Τούντας.

* Στο μεταξύ, η Επιτροπή Διαιτησίας έθεσε σε σιωπηρή διαθεσιμότητα τον διαιτητή Γιώργο Καπόγλη, μέχρι το τέλος της περιόδου, για λάθη του σε πρόσφατους αγώνες και κυρίως στη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου Δόξας Κορωπίου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου.
Επίσης, έκανε αυστηρές συστάσεις για τήρηση των κανονισμών στον Π. Χριστοδούλου, ο οποίος υποτίμησε γεγονός που συνέβη εις βάρος του συναδέλφου του Β. Φαμέλη, στον αγώνα Άρη Βούλας-Λαυρεωτικής.
Στην εβδομαδιαία συγκέντρωση τονίσθηκε ότι τα πρωταθλήματα οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, οι αγώνες είναι δυσκολότεροι και γι’ αυτό η Ε.Δ. και ο Σύνδεσμος Διαιτητών εφιστούν την προσοχή σε όλους τους διαιτητές της Ανατολικής Αττικής, ώστε να βρίσκονται σε διαρκή ενάργεια και να προσπαθούν για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους στα παιχνίδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money