Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 24/2/2013


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΗ

ΚΟΡΩΠΙ – ΩΡΩΠΟΣ 5-1
Η συνάντηση του πρώτου με τον τελευταίο της βαθμολογίας δεν προσέφερε εκπλήξεις. Το Κορωπί επικράτησε και ο Ωρωπός κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς στο γήπεδο τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο. Υπήρχε εμφανής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 11’ ο Παπαδόπουλος μετά από σέντρα του Πάντου άνοιξε το σκορ (1-0). Όμως, πέντε λεπτά αργότερα (16’) σε αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον Στεφανή έκαναν το 1-1, με σουτ μέσα από την περιοχή. Στην αμέσως επόμενη επίθεση (18’), ο Παπαϊωάννου με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1. Το Κορωπί είχε ακόμη τρεις πολύ καλές ευκαιρίες: Στο 30’ ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά στο δοκάρι, στο 37’ με σουτ του Λούσιο Ντεντέους μόλις άουτ και στο 40’ με σουτ του Θανόπουλου που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας Βασιλειάδης.
Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Ωρωπός ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Στεφανή! Και στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αναζητούν κάτι καλύτερο αλλά η είσοδος του Ναντάμη στον αγώνα έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους.
Στο 68’ ο Νταντάμης κέρδισε πέναλτυ που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός του Κορωπίου Ντούνης (3-1). Ο Νταντάμης πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο 70’ και στο 81’ με σουτ μέσα από την περιοχή, για το τελικό 5-1, που χαρακτηρίσθηκε «πολύ βαρύ» για τον Ωρωπό.
Προβλημάτισε η παρουσία ελάχιστων φίλων της ομάδας του Κορωπίου στις κερκίδες του γηπέδου «Αντώνης Πρίφτης», που δεν ξεπέρασαν τους 50!
Με μικρά λάθη η διαιτησία του Μαργαρίτη (Τζάλλας, Ντόστης).
ΚΟΡΩΠΙ: Ντούσης, Φύτρος (70’ λ.τρ. Ανδρεάδης), Πάντου, Πριονίδης, Ντούνης, Θανόπουλος, Μινάι, Κοκκίνι (52' Νταντάμης), Παπαϊωάννου, Λούσιο Ντεντέους, Παπαδόπουλος (61' Γαλάνης).
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Ανυφαντής, Κανατάς (46’ Κρομμύδας), Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Μέγας (80' Γιουνάς), Βούσουλας, Αποστολόπουλος (60’ Γιακουμέλος), Κ. Στεφανή, Σωτηρόπουλος, Νουόμπα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-2
Η έλλειψη βάθους στο ρόστερ της ομάδας και ο στόχος κατάκτησης δύο τίτλων, κόστισε απρόσμενη απώλεια βαθμών στον Κεραυνό Κερατέας. Η κούραση από τον ημιτελικό Κυπέλλου στην Παλλήνη, έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στον αγώνα με τον Αήττητο και είχε αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας της Κερατέας, μετά από εννέα παιχνίδια αήττητης πορείας και ενώ είχε νικήσει γηπεδούχος στις τελευταίες αγωνιστικές, όλες τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο! Ο Κεραυνός κατάφερε –γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να ηττηθεί από ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό!
Ο Αήττητος έπαιξε με ψυχή (και όση δύναμη διέθετε) και κατέκτησε μια νίκη, που του έδωσε το δικαίωμα να βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήταν το φαβορί της συνάντησης, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο α’ ημίχρονο ο Κεραυνός υπερείχε αλλά δεν ήταν εύστοχες οι τελικές του προσπάθειες.
Στο β’ ημίχρονο (50’) οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν -κόντρα στην ροή του αγώνα- με γκολ από κτύπημα πέναλτυ του Θεοφάνους (0-1). Πολύ γρήγορα (52’) οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Μεγαγιάννη (1-1). Λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ο Αήττητος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Λούτζι και ο Κεραυνός «βγήκε» όλος μπροστά, για να πετύχει το γκολ της νίκης. Όμως, στην τελευταία αντεπίθεση του Αήττητου (94’), ο Μητσιώνης κατάφερε να σημειώσει το 1-2 και να δώσει τη νίκη στους πανηγυρίζοντες φιλοξενούμενους!
Καλή η διαιτησία των Βακκά, Γιαλούρη, Γρ. Λάμπρου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου (60' Σταμάτης), Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας, Μεγαγιάννης, Δ. Ρώμας, Κοντογιάννης, Κρυεμάντι (70' Δ. Κατσίκης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (46' Μαγκλάρας, 85’ λ.τρ. Ράπτης), Μαγκουσοχατζάκης, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φράγκος, Φυτιλής (80' Μασκλαβάνος), Μητσιώνης, Λούτζι, Θεοφάνους.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-1  
Με δύο γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, όταν οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδά στο 82’, η Μάχη νίκησε στον Μαραθώνα την Δόξα Κορωπίου με 3-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα –ως συνήθως- δυνατά και στο 9’ προηγήθηκαν (1-0) με σκόρερ τον Ενέι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) με προσπάθεια του Δάβαρη στο 21’. Λίγες φάσεις έγιναν μπροστά στις εστίες μέχρι την αποβολή του Παπαδά στο 82’ για εξύβριση.
Όμως, η αριθμητική υπεροχή της Μάχης έγινε εμφανής, όταν στο 87’ ο έμπειρος Μίχας πέτυχε το 2-1! Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Και στο 90’ ο Σένε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Α. Γαλάνη και των βοηθών του Δ. και Β. Τζαφόλια.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Κατούντας, Παιδής (60' Τσέλα), Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Μπισμπιρούλας (63' Σένε), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας (77' Γρίβας).
ΔΟΞΑ: Μηνάς, Κωστάζος, Μαρινάκης, Καδίτης, Σοτίρ, Αμπεντινάι, Μπεχάρι (76’ Πέτσας), Σύρος, Δάβαρης, Παπαδάς, Μπερέτας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-0
Έστω και στο 89’ η γηπεδούχος Λαυρεωτική πήρε πολύ δύσκολη νίκη επί των μαχητικών Γλυκών Νερών, που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ισοπαλία! Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων που ήταν καλά οργανωμένοι και σίγουροι στις προσπάθειές τους. Στο  β’ μέρος η Λαυρεωτική με την είσοδο του Τσιαούση έγινε πιο κινητική, αναπτύχθηκε καλύτερα και είχε 2-3 σουτ εκτός περιοχής, που δεν βρήκαν στόχο...
Στο 79’ τα Γλυκά Νερά έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Η πίεση της Λαυρεωτικής έγινε μεγαλύτερη και στο 89’ ο Τζώρας με πλασέ από κοντά πέτυχε το 1-0, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Παπαδόπουλου, που ντρίμπλαρε πάνω στη γραμμή του άουτ 3 αντιπάλους και «πρόσφερε» έτοιμο γκολ στον σκόρερ! Στη φάση του γκολ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο σκόρερ Τζώρας, που βγήκε να πανηγυρίσει εκτός αγωνιστικού χώρου!
Καλός ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος και σωστοί οι βοηθοί Πολυχρονιάδης και Μακρής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (46' Τσιαούσης), Παντελιάς, Χασιώτης, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (90' Ιατρού), Δρούγκας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος (75' Προβίδης), Γιαννούλης, Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας (89' Γ. Παπάζογλου), Φ. Αντωνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Δογάνης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ: ΤΟ 0-2 ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2
Σπουδαία νίκη με 2-0 σημείωσε η πρωτοπόρος Θύελλα στην Παλλήνη επί του Παλληνιακού. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Θύελλας στον β’ γύρο, η οποία συνοδεύθηκε από πολύ καλή απόδοση της ομάδας. 
Η υπερπροσπάθεια του Παλληνιακού στον ημιτελικό του Κυπέλλου, στοίχισε και στο πρωτάθλημα! Με εμφανή σημάδια κούρασης, οι παίκτες του δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους, που –τουλάχιστον στο πρώτο 30λεπτο- ήταν εξαιρετικές! 
Η Θύελλα φάνηκε πολύ δυνατή και αφού ξεπέρασε την αρχική πίεση, πέτυχε δύο καταπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα, στο 34’ έπειτα από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, σέντρα του Χαρακτίδη και πλασέ του Κατσούγκρη στην κίνηση (1-0) και στο 40’, έπειτα από εντυπωσιακή ανάπτυξη από τα πλάγια και εξαιρετικό συνδυασμό στην περιοχή, με τον Αποστολάτο  να ολοκληρώνει τη φάση (2-0).
Και τα δύο γκολ χειροκροτήθηκαν από την εξέδρα!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 70’, όταν έπειτα από σέντρα του Ζώκου, δεν κατάφερε ούτε ο Μπερτσιάς ούτε ο Καρακάσης να σπρώξουν την μπάλλα στα δίχτυα.
Με μικροσφάλματα η διαιτησία του Αντιπαριώτη, (Τσιαλογιάννης, Δουλγεράκης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης (46' Δημητρακάκης), Ρακιντζόπουλος, Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα (76' Καστής), Σκεντούλι, Κοβάνης (46' Ζώκος), Μπερτσιάς, Κούνας.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου, Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης (63' Νικολέας), Χαρακτίδης, Αποστολάτος, Μουτζακάς (78' Λάμπρου), Κατσούγκρης, Μπούκουρι (68' Θανόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3-1
Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία νίκησε ο Ολυμπιακός τον μέτριο Γέρακα 3-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο 20λεπτο, ο Τσέλια (9’) και ο Σουσούνης (19’) διαμόρφωσαν το 2-0. Η σχετική βελτίωση του Γέρακα και κάποιες ατομικές προσπάθειες του Ριζογιάννη, απέφεραν πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος (42’), το εκτέλεσε και μείωσε το σκορ (2-1).
Πολύ γρήγορα στο β’ ημίχρονο (49’), ο Τσουμάνης πέτυχε το τελικό 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν και οι γηπεδούχοι αρκέσθηκαν στην εύκολη επικράτησή τους.
Πάντως, οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει υποδοχή (ακόμη και πανώ ανάρτησαν) για τον Μουράτογλου του Γέρακα, τον οποίο περίμεναν από την περυσινή αναμέτρηση με τον Νικολακάκη! Τελικά, ο Μουράτογλου όχι μόνο δεν έπαιξε αλλά δεν εμφανίσθηκε καν στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου…
Πολύ καλή διαιτησία των Μανιώτη, Β. Λάμπρου, Οικονόμου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα (75' Σταυρόπουλος), Σινάνι (84' Μεταλληνός), Τσιούμας, Πατσιωνίδης, Κολώνης, Τσέλια, Τσουμάνης, Φιλλής, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Δημητριάδης, Καρλατήρας, Κάλης, Γεωργόπουλος (46' Κρητικός), Δριλάκης (46' Βούρλας), Μπερέτης, Βάρδας, Ριζογιάννης, Μαργέτης (57' Τσαδήμας), Δελάρδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΣ?ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι πολυ γρηγορος ειναι...Σκετος Παπαγεοργοπουλος...

Ανώνυμος είπε...

λαμογια λιγα με τον αηττητο..δεν χρειαζετε να λετε καθε φορα ποσο χαλια ειναι και τι αξιζει και τι οχι..Μην πατατε στα Σπατα για αγωνα..θα γινετε χαμος

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money