Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2-2




Στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του εγκαταλελειμμένου γηπέδου Βουλιαγμένης (στο οποίο κάποτε προπονιόταν η εθνική ανδρών Ελλάδος), που προκαλεί μόνο συνθήκες για τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, η Βουλιαγμένη και ο Παμπαιανικός ήλθαν ισόπαλοι 2-2. Η Βουλιαγμένη άρχισε πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 8’, όταν σε αδύναμο σουτ του Μπακούρου προς την εστία του Παμπαιανικού, ο Σ. Λιόλιος με πλασέ πρόλαβε αμυντικούς και τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0. Ο Παμπαιανικός σιγά-σιγά βελτιώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια από 30 μέτρα περίπου!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο και «γύρισαν» το ματς αφού προηγήθηκαν 2-1 στο 71’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σέλβια, που κέρδισε ο ίδιος από τον Κουγιουμτζιάν.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν, είχαν δύο δοκάρια (75’ Κουμαράς, 82’ Μπάμπα) και στην τελευταία φάση του αγώνα (92’) κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Σε σουτ του Τσάλε, ο Παπασωτηρίου απέκρουσε την μπάλλα με το χέρι, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παμπαιανικού. Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Σ. Λιόλιος διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Ήταν σημαντική η κάθοδος του Παμπαιανικού με ιδιαίτερα νεανικό σχήμα: Επτά παίκτες 17 ετών, με μέσο όρο αρχικής 11άδας, τα 18 χρόνια.
Διαιτητές: Μαγουλάκης, Γκόντα, Β. Γαλάνης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριακόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Πάππα, Α. Λιόλιος, Μαρκίδης, Τσιρλής (56’ Μπάμπα), Γεωργάρας (46’ Κόρδας), Κουμαράς, Σ. Λιόλιος, Μπακούρος (75’ Τσάλε).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Βαρθολομαίος, Αγγελόπουλος (90’ Μάνθος), Ν. Αζακάς, Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Γκόμπλιας, Σέλβια, Κατσαρός (89’ Νίτης), Λαγός, Δημήτρουλας, Μυρτάι. 



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re kotsoni se parakalo pes mas ligo tin istoria me tin ERT na gelasoume ligo!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money