Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-0
Η Δόξα είναι βέβαιη πρωταθλήτρια του ομίλου! Ξεπέρασε και την αντίσταση του Φοίβου Βάρης με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Σάββας με ωραία κεφαλιά στο 39’ και το έκλεισε ο Αρχοντής με εξαιρετικό σουτ στο 85’.
Καλοί οι διαιτητές Αντιπαριώτης, Βουδούρης, Γουρνιάς.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Φέκος, Γιαλαμάς, Νιφόρος, Σιδηρόπουλος (48’ Σωνίδης), Μαβίδης, Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι, (65’ Αρχοντής), Σάββας (68’ Συμεωνίδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Πούτρο, Ζέρβας, Σώκος, Μηλιαράκης, Παρόλας, Έντουιν (46’ Λουστ), Παπαδόπουλος, Μπολέτσης (47’ Αγάλου), Νεφερίδης, Λέκκας (78’ Γούτρος).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 2-2 
Την 8η εφετινή τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσαν τα Καλύβια (2-2) με την ισχυρή Άνοιξη, που έχασε βαθμούς και …απόσταση από την 2η θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) με τέρμα του Βασιλείου στο 11’. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Νικολάου. Όμως, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (45’), τα Καλύβια μπήκαν πάλι μπροστά στο σκορ (2-1) με νέο πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς ο Σερμπενιάδης. Το τελικό αποτέλεσμα (2-2) διαμόρφωσε στο 89’ ο Μαπάκης, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Γενικά καλός ήταν ο διαιτητής Μάλαμας, αλλά και τα δύο πέναλτυ που «σφύριξε» μάλλον ήταν ανύπαρκτα! Πιο καλοί οι βοηθοί Χόικας και Ε. Λιάππης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Β. Μπούτσης, Κοτλίδας, Μαραγκός, Λυριτζής, Χρ. Μπούτσης, Βασιλείου, Ροκανάς, Αντ. Οικονομίδης (83’ Ντάκος), Σερμπενιάδης, Καρελιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης (67’ Αθανασόπουλος), Σταυρόπουλος (82’ Ντεληφιλιππίδης), Νικολάου, Λυγωμένος, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Ομόρντια, Μαπάκης, Μπουσδέκης, Σίτης (58’ Αδρακτάς).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-1
Μοιράστηκαν εντυπώσεις και γκολ Αυλώνας και Κρυονέρι, στο ουδέτερο γήπεδο του Συκαμίνου, λόγω τιμωρίας του Αυλώνα. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 10’ με τέρμα του Μπαμπαλίου (1-0) και κράτησαν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος το Κρυονέρι βελτιώθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με προσπάθεια του Χουζούρη.
Δεν είχαν προβλήματα οι διαιτητές Χριστοδούλου, Ζαχαρόπουλος, Δατσέρης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μαλαβάκης, Στρ. Πάντος, Τσέλιος, Βλάχος, Παλιοσπύρος, Πούγιας, Κάρολι, Δημητριάδης (90’ Σωτ. Πάντος), Λέκκας, Μπαμπαλίου, Νακάι (73’ Κούφο).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μ. Καστρινός, Ο. Θανασούλης (68’ Σιατραβάνης), Μεχίλλη, Κανταρέλλης, Γ. Θανασούλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Χουζούρης, Χιώτης (35’ Βλαχάκης), Ζερμπίνης, Ρίζος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 1-1
Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις λόγω του αέρα που επικρατούσε. Ο Προφήτης Ηλίας ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, είχε στο 30’ ωραίο μακρινό σουτ του Λύγκου στο οριζόντιο δοκάρι του Χερίδη και κατάφερε να προηγηθεί στο 39’ με τον Χουτρίδη, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλλα, την έστειλε -με την βοήθεια του αέρα- στο δεξί «παραθυράκι» του Χερίδη, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει (0-1)!
Στο ημίχρονο διεγνώσθη από τον γιατρό σοβαρός τραυματισμός του Σέλβια αλλά δεν αντικαταστάθηκε…
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε περισσότερο στο κέντρο και ισοφάρισε στο 57’ με ωραίο απευθείας κτύπημα φάουλ του Οικονομίδη, από πλάγια θέση (1-1). Στο 75’ ο Οικονομίδης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη και στο 79’ ο τερματοφύλακας του Προφήτη Ηλία έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, μακρινό σουτ του Παπασωτηρίου.
Καλοί οι διαιτητές Μαγουλάκης, Καζάς, Τσέλιος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χερίδης, Α. Αζακάς (46’ Χατζής), Δημήτρουλας, Βύζας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας (47’ Ν. Αζακάς), Σέλβια, Στασινούλιας (78’ Κατσαρός), Λαγός, Οικονομίδης, Μυρτάι.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Καραογλάνης, Ζούρας, Λύγκος, Στόλης, Tούσα, Toζάλλι, Καραγιώργος (60’ Καραμολέγκος), Νούσης (85’ Καρναβίας), Μαργέτης (75’ Φούκι), Κουλοχέρης, Χουτρίδης.

ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΥΒΑΡΑ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-0
Το Καπανδρίτι βρίσκεται σε κακή βαθμολογική κατάσταση ενώ ο Κουβαράς έχει την πολυτέλεια της βαθμολογικής άνεσης. Έτσι, το άγχος μεγαλώνει σ’ αυτούς που κινδυνεύουν με υποβιβασμό…
Το ματς ήταν αμφίρροπο, με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι στο β’. Πολύ καλά πήγαν οι διαιτητές Μαργαρίτης, Φαμέλης, Πανούτσος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Β. Μανουσάκης, Αλιάι, Κουτρώνας, Καραμπιτιάνης, Ζουβερέλης, Ν. Μελίρας, Σπ. Τσαλίδης, Ζαμπούρας, Πιτσιάβας, Μπύρωσης, Χασανάι (72’ Τ.Φ. Σδράλιας).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Κοτοπούλης, Κ. Μπίκλης, Χατζής, Λιάπης, Παπάρας (58’ Μπαρλογιάννης), Ζατσελλάρι, Π. Μπίκλης (89' Κ. Ρώμας), Βανγκέλι, Πλάκα, Παπανικολάου (78’ Ι. Πρίφτης).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-0
Ο υποβιβασμός απομακρύνθηκε από την σκέψη της Βουλιαγμένης, αφού τις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία ...πρωταθλητισμού! Επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Παλλαυρεωτικού, και τον καθήλωσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μεταφέροντάς του το άγχος του υποβιβασμού…
Μετά από ένα ισορροπημένο α’ ημίχρονο, η Βουλιαγμένη πήρε την πρωτοβουλία στο β’ μέρος και αφού πέτυχε το 1-0 με τον Πουράνη στο 53’, κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα (2-0) με σκόρερ τον Κουμαρά στο 65᾿.
Στο 80’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσάλλε των γηπεδούχων, ενώ στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε ο Παγκοζίδης των φιλοξενουμένων επειδή παρουσίασε συμπτώματα ζάλης και γενικής αδιαθεσίας.
Σωστή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Ανδρ. Βλάχου και Τζάλλα.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μπακούρος, Πάππα, Α. Λιόλιος, Συννεφιάς, Τσιρλής, Παπανικολάου (50’ Κόρδας), Πουράνης (90’ Νανούρης), Κουμαράς (87’ Κωνσταντόπουλος), Τσάλλε.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Πλατανησιώτης, Πιτσικάλης, Παγκοζίδης (46’ Γκιόρκας), Κυριακίδης (75' Κούσουλας), Βλαντής, Ασλάνι, Φύσαρης (78’ Χριστοφορίδης), Ζουμάς.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο χουζουρης είναι ο νέος Προπονητης του Κρυονερίου κ βοηθός ο Κολμπερ συμπεράσματα δικά σας ..... Ανύπαρκτη διοίκηση Κρυονερίου !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money